Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: “Ενδιαφέρει τον κόσμο, τι κάνω εγώ; Στον Κασσελάκη να πάτε”
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: “Ενδιαφέρει τον κόσμο, τι κάνω εγώ; Στον Κασσελάκη να πάτε”

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: Ενδιαφέρει τον κόσμο, τι κάνω εγώ; Στον Κασσελάκη να πάτε, να με αφήσετε ήσυχο, είπε στις κάμερες - Δείτε το βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα απασχολεί το τελευταίο διάστημα τις ψυχαγωγικές εκπομπές, ρεπόρτερ των οποίων και τον συνάντησαν σε έξοδό του. «Πολύ ενοχλητικοί γίνεστε», είπε αρχικά απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις του 83χρονου νομικού. Συνέχισε, εμφανώς ενοχλημένος, λέγοντας: «Ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή, τι κάνω εγώ; Στον Κασσελάκη να πάτε. Πώς ασχολούνται; Να με βρίζουν στα σάιτ; Έτσι ασχολούνται;». Τότε, τον ρώτησαν, πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει όλα τα δημοσιεύματα που όπως είπε «τον βρίζουν».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Οι βρισιές δεν με ενοχλούν γιατί λαμβάνω τα μέτρα μου». «Θα κινηθείτε νομικά;» τον ρώτησε μια ρεπόρτερ, με τον ίδιο να της απαντά: «Όχι αστειεύεστε; Αλλιώς θα κινηθώ, με τον ωραίο τρόπο που υπάρχει. Το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο. Είμαι κατά της βίας και εγώ, αυτό είναι παροιμία». Όταν του ζήτησαν να αποσαφηνίσει αυτό που είπε, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε: «Δεν αποσαφηνίζω τίποτα, να με αφήσετε ήσυχο».

«Είμαι ερωτευμένος δεν το βλέπετε;» είπε σε συνέντευξη

Ο 83χρονος νομικός ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» για την καθημερινότητά τους, το ενδεχόμενο να παντρευτούν, αλλά και το πώς αντιδρά ο ίδιος στα δημοσιεύματα που τονίζουν την διαφορά ηλικίας που έχουν. «Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή» είπε αρχικά και δήλωσε «ανανεωμένος, έγινα 25 ετών».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ αλλά αν κάνω γάμο, θα έκανα σίγουρα θρησκευτικό». Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι τα παιδιά του «δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα κάνω».  Στη συνέχεια, κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του και για τα δημοσιεύματα που τονίζουν την ηλικιακή τους διαφορά. Όπως είπε: «Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία γιατί είναι αλήθεια». Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε στο αν θα κινηθεί νομικά για κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Δεν θέλω να κινηθώ νομικά για όσους γράφουν αρνητικά πράγματα για τη νέα μου σχέση. Θα στείλω απλά ένα εξώδικο σε γνωστό τηλεπαρουσιαστή γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ» απάντησε συγκεκριμένα.

Η πρόσφατη έξοδός τους σε εστιατόριο

Πριν λίγες μέρες, ο 83χρονος νομικός και η Τζόρτζια Σιακαβάρα πήγαν για φαγητό σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στο μαγαζί, αλλά και τη στιγμή που κάθισαν στο τραπέζι. Οι δυο τους ήρθαν κοντά, ενώ η 49χρονη πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» που επέλεξε να εμφανιστεί με κόκκινη περούκα, πόζαρε και στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Βίντεο από τη βραδινή τους έξοδο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή έξοδο, ύστερα από την είδηση ότι είναι μαζί. Το Tlife απαθανάτισε το ζευγάρι στην περιοχή της Κηφισιάς, σε γνωστό bar restaurant.  Λίγο πιο πριν, δημοσίευμα στην «On Time» έγραψε, πως ο νομικός θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τη 49χρονη γυναίκα, η οποία είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στη γνωστή εκπομπή μόδας, «My Style Rocks». Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε κάποιες δηλώσεις επιβεβαιώνοντας υπάρχει σχέση με την Τζιόρτζια Σιακαβάρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό», χωρίς αρχικά, να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν». «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Στην πιο πρόσφατη αναφορά του στην Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε,

«Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε πνευματικό περιεχόμενο» και εξομολογήθηκε πως «αν παντρευόμουν, θα παντρευόμουν μια κοπέλα σαν κι αυτή».

«Βέβαια, τώρα στην εποχή μας παντρεύονται κάτι μαντράχαλους και εσείς οι δημοσιογράφοι τους προβάλλετε» συμπλήρωσε με νόημα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος στην παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι το λέει αυτό για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ απάντησε «δεν είναι γάμος αυτός, τι θα πει γάμος; Ο γάμος είναι μεταξύ άρρενος και θήλεος. Έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του έρωτα». Ο νομικός είπε, επίσης, ότι δεν είχε δει τη Τζόρτζια Σιακαβάρα στο My Style Rocks «γιατί τα ενδιαφέροντά μου είναι άλλα», ότι την έχει γνωρίσει ο γιος του, Θάνος Πλεύρης, καθώς έχουν φάει όλοι μαζί μια φορά αλλά και ότι ο βουλευτής της ΝΔ «δεν ασχολείται με το θέμα, ούτε ξέρει ότι έχω σχέση μαζί της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις