Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάριος Ιορδάνου: Δεν γουστάρω τους «μάτσο» άντρες και τις γυναίκες να πλένουν πιάτα
LIFESTYLE

Μάριος Ιορδάνου: Δεν γουστάρω τους «μάτσο» άντρες και τις γυναίκες να πλένουν πιάτα

Μάριος Ιορδάνου: «Ή να είμαστε ίσοι ή και ανώτερη η γυναίκα» είπε ο ηθοποιός

Ο Μάριος Ιορδάνου έδωσε συνέντευξη μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Καζαντζιάν και μίλησαν για τη σχέση τους. Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του. Πρώτος, ο Μάριος Ιορδάνου δήλωσε: «Είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο που δουλεύουμε μαζί. Γουστάρω πολύ να είμαι με τη Σοφία, μοιραζόμαστε τα πάντα κι απο την ένωσή μας έχουν βγει δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Οι περισσότεροι προσπαθούν να γίνουν από δύο, ένας. Εμείς θέλουμε να είμαστε ολόκληροι, κρατάμε την προσωπικότητά μας».

Η Σοφία Καζαντζιάν πρόσθεσε: «Οι σχέσεις δεν είναι συμβιβασμοί, αλλά αμοιβαία συμφωνία. Είμαστε μαζί όσο επιλέγουμε ο ένας τον άλλο καθημερινά κι εξελισσόμαστε». Στη συνέχεια, ο Μάριος Ιορδάνου εξήγησε πώς ορίζει ο ίδιος την αγάπη. «Η αγάπη είναι να παραιτείσαι από τη δύναμη. Εγώ έχω παραιτηθεί από τη δύναμη. Αγάπη είναι να παραιτείσαι από τη δύναμη που σου δίνει ο άνθρωπός σου. Να μην υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας. Εγώ δεν γουστάρω τις γυναίκες να πλένουν πιάτα, να είμαστε ίσοι ή και ανώτερη η γυναίκα», σημείωσε.

Η Σοφία Καζαντζιάν ανέφερε: «Θα κάνω τα πάντα και στη ζωή μας και στη δουλειά μας και στο σπίτι μας, επειδή επιλέγω να τα κάνω. Η παρεξήγηση έρχεται όταν ο ένας θεωρεί τον άλλο κτήμα του. Η γυναίκα παραμένει καταπιεσμένη κι ο αγώνας για την ελευθερία της δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ». Τέλος, ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε για τους άνδρες. «Δεν γουστάρω τους ματσό άντρες. Όπου βλέπεις πολύ ματσίλα και αντρίλα, υπάρχει έλλειψη. Μάτσο άντρες κατουρήστε και λίγο που έλεγε και η γιαγιά μου», σημείωσε κλείνοντας.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις