Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημάκης αποφυλάκιση: Οσονούπω θα είναι έξω, λέει η Σοφία Βόσσου
LIFESTYLE

Δημάκης αποφυλάκιση: Οσονούπω θα είναι έξω, λέει η Σοφία Βόσσου

Δημάκης αποφυλάκιση: Όσα δήλωσε για την κόρη της και τον φυλακισμένο σύζυγό της - Μπορεί να είναι λίγο ανορθόδοξη η κατάσταση για το σύστημα, αλλά είναι καλά, τόνισε

Για τον σύζυγο της κόρης της, Βασίλη Δημάκη, που είναι ακόμη στη φυλακή μίλησε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε η κόρη της Ερασμία Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος όπως η ίδια σημείωσε θα αποφυλακιστεί σε λίγο καιρό. Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», η Σοφία Βόσσου ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον γάμο της κόρης μου. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ ευτυχισμένα».

Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Μπορεί να είναι λίγο ανορθόδοξη η κατάσταση για το σύστημα γενικότερα, αλλά υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και είναι καλά. Οσονούπω θα αποφυλακιστεί και ο Βασίλης και θα βρουν τον δρόμο τους, γιατί τώρα ταλαιπωρούνται τα παιδιά με τα επισκεπτήρια κι όλα αυτά, υποφέρουν τα πουλάκια μου. Ήταν ωραία μωρέ, ήταν συγκινητικό και πολύ περισσότερο είχε συγκινηθεί ο Βασίλης. Έχει κάνει πολύ αγώνα κι αυτός. Η κουμπάρα, η κολλητή της Ερασμίας, είχε φέρει ρυζάκι, είχαμε κάνει κάτι κουφετάκια… υποτυπωδώς. Και που είχαμε άδεια να πάω κι εγώ ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις