Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχω ακούσει κάποια υβριστική δήλωση, λέει ο Παππάς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχω ακούσει κάποια υβριστική δήλωση, λέει ο Παππάς

Παρά τις επιθέσεις σε ΣΤζουμάκα, Σκουρλέτη, Φίλη, Κούλογλου, Τσακαλώτο και Δρίτσα τις τελευταίες 10 ημέρες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «αθώωσε» τον Παύλο Πολάκη

Καμία υβριστική δήλωση προς κάποιον από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν και ασκούν κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη υποστήριξε ότι δεν έχει ακούσει από τον Παύλο Πολάκη το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς, παρά το γεγονός ότι μόλις χθες ο συνάδελφός του από τα Χανιά κατηγόρησε τον Θοδωρή Δρίτσα ότι «προσκύνησε στον ΣΚΑΪ της διαπλοκής για πέντε λεπτά δημοσιότητας». «Ο κ. Πολάκης έχει μια θεσμική αντιμετώπιση των πραγμάτων» υποστήριξε ο κ. Παππάς παρά το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης τις τελευταίες 10 ημέρες έχει επιτεθεί ακόμα και με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά σειρά στον Στέφανο Τζουμάκα, στον Πάνο Σκουρλέτη, στον Νίκο Φίλη, στον Στέλιο Κούλογλου, στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Θοδωρή Δρίτσα. Ειδικά για τον τελευταίο ο Πέτρος Παππάς «μετέφρασε» την επίθεση Πολάκη ως «έκφραση μιας απογοήτευσης».

«Έχει δικαίωμα στην άποψή του»

«Έχει δικαίωμα στην άποψή του» επέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση γιατί βγαίνει ο Παύλος Πολάκης και επιτίθεται κάθε φορά που κάποιος εκφράζει μια διαφορετική άποψη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «αυτό που δεν έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή η εσωτερική διαμάχη, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και δεν μας πάει παρακάτω. Αυτό που θα μας πάει παρακάτω είναι αυτό που κάνουμε τις τελευταίες ημέρες να ασκούμε αντιπολίτευση». Όσον αφορά την επόμενη ημέρα μετά τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πέτρος Παππάς είπε ότι «η πορεία είναι δεδομένη. Αν κάποιoς δεν θέλει να προχωρήσει μπροστά είναι επιλογή του. Όταν κάποιος λέει ότι αμφισβητεί τον πρόεδρο, πώς αντέχει να είναι στο ίδιο κόμμα; Δεν αντέχει στη λογική αυτό. Ο κόσμος έχει κουραστεί δεν αντέχει την αυτοαναφορικότητα ορισμένων στον ΣΥΡΙΖΑ».

Κατά τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει ενωμένος στη βάση και ελπίζω και σε επίπεδο στελεχών. Αν κάποιος δεν μπορεί δεν ακολουθεί, θέτει τον εαυτό του εκτός φαντάζομαι. Πιστεύω ότι θα είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις που τίθενται εκ των πραγμάτων στο περιθώριο. Θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία θα καταλάβει ότι είναι προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ η ενότητα». «Αν αποφασίσουμε η πλειοψηφία ότι δεν υπάρχει χώρος για παραφωνίες αλλά αυτό για το οποίο μας έχει τάξει ο λαός για μια δομική αντιπολίτευση νομίζω ότι έτσι θα προχωρήσουμε, είμαι αισιόδοξος η ζωή θα δώσει τη λύση» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις