Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οδυσσέας Σταμούλης θέατρο: Έκανε πρεμιέρα 3 μήνες μετά τον χαμό του 11χρονου γιού του
LIFESTYLE

Οδυσσέας Σταμούλης θέατρο: Έκανε πρεμιέρα 3 μήνες μετά τον χαμό του 11χρονου γιού του

Οδυσσέας Σταμούλης θέατρο: Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Facebook με στιγμιότυπα από την παράσταση

Τον Αύγουστο ο Οδυσσέας Σταμούλης ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο του γιου του. Το 11χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας και ο χαμός του συγκλόνισε όχι μόνο το νησί, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.  Ο ηθοποιός βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης «Ένας βλάκας και μισός» το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου. Ο ίδιος ανάρτησε μάλιστα, μερικά στιγμιότυπα από την παράσταση στο Facebook.

Δείτε τις φωτογραφίες

Το πρωί της επομένης, η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» παρουσίασε και ένα βίντεο από τη στιγμή της υπόκλισης των ηθοποιών, που χειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Όσα δήλωσαν οι συνάδελφοι του Οδυσσέα Σταμούλη για την επιστροφή του

Στην παράσταση παίζουν, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Ρωμανίδης και η Έφη Ρασσιά, που είχαν κάνει δηλώσεις για την επιστροφή του συναδέλφου τους, μετά την τραγική απώλεια που είχε. Είπαν πρόσφατα ότι «είναι χαρά μας να τον έχουμε πάλι κοντά μας, θα είμαστε δίπλα του». Λίγες μέρες πριν, ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις, μετά τον θάνατο του μικρού παιδιού και ανιψιού του. Το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο Ισίδωρος Σταμούλης, είπε στην εκπομπή «Πρωινό»: «Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις