Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Light – Μικρούτσικος: Να έρθει με τους φίλους του από τα ΚΑΠΗ με τις μαγκούρες στα live μου
LIFESTYLE

Light – Μικρούτσικος: Να έρθει με τους φίλους του από τα ΚΑΠΗ με τις μαγκούρες στα live μου

Light - Μικρούτσικος: Το ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο τράπερ στους διαδικτυακούς ακολούθους του μετά το δημόσιο ξέσπασμα του παρουσιαστή εναντίον του

Η αυστηρή κριτική που έκανε ο Light για την επιλογή ρεμπέτικου τραγουδιού στο «Fame Story», εκνεύρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος σε χθεσινό ξέσπασμά του, είπε, μεταξύ άλλων, για τον τράπερ πως «αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άσ’ τα να παν’ στο διάολο». Μέσα από προσωπικό κανάλι επικοινωνίας του στο Instagram, ο κριτής του μουσικού ριάλιτι, απάντησε έμμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο με ένα ηχητικό μήνυμα, ως «ευχαριστώ» στους ακολούθους του, που τον στήριξαν σε αυτή τη νέα κόντρα.

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό» ακούγεται να λέει με σαρκαστική διάθεση ο Light, στο ηχητικό μήνυμα το οποίο κυκλοφόρησε στο Tik Tok.

Η κριτική του τράπερ που εξόργισε τον παρουσιαστή

Κατά τη διάρκεια του μουσικού ριάλιτι το βράδυ της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου ο Light σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι έδωσαν σε διαγωνιζόμενη να πει το «Ντερμπεντέρισα» των Μάρκου Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλλας Χασκίλ. Μάλιστα, διαφώνησε έντονα με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Αντώνη Ρέμο, λέγοντάς τους: «Την άλλη φορά να τη βάλουμε να πει ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο. Είναι 2023, αδερφέ, δεν μπορούσαμε να βάλουμε πιο random τραγούδι. Δεν ξέρω καν τι σημαίνει “Ντερμπεντέρισσα”. Το 2023 ποιος τραγουδάει αυτό το τραγούδι;».

Η αντίδραση Μικρούτσικου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε μέσω του «Super Κατερίνα» ότι: «Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη την κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε, λοιπόν, και παραδέχομαι ότι εκφράζει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλο στα βραβεία» και συνέχισε: «Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους “καπελώσει” όλους και να μας λέει τι είναι “boring” με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης Ρέμος μένει ψύχραιμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους, μένει ήρεμος;».

Σε έντονο ύφος, ξέσπασε λέγοντας: «Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άσ’ τα να παν’ στο διάολο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκης, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light να μου ότι είναι “boring”; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος. Kαι αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι Ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας των Εξαρχείων του Light; Είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από κάποια χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Πείτε μου ένα τραγούδι του. Είναι ανήθικο όλο αυτό».

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «”Έσβησε” την ελληνική μουσική. Είμαι ένας Έλληνας περήφανος για τον Χατζηδάκη, τον Θεοδωράκη, τον Σαββόπουλο, τον Μαρκόπουλο και τους καινούργιους καλλιτέχνες που είναι μάχιμοι» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. Ακόμη, διευκρίνισε πως παίρνει πίσω το «ροχάλα των Εξαρχείων», γιατί σέβεται την ιδεολογία των αναρχικών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις