Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι ευχές για τα γενέθλιά του
LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Στάζει μέλι και αγάπη η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον αγαπημένο της

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τον Βασίλη Μπισμπίκη καθώς είχε τα γενέθλιά του. Δημοσιεύοντας πρόσφατες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη αλλά και ένα βίντεο όπου έκαναν τούρτα έκπληξη στον ηθοποιό, η Δέσποινα Βανδή εκδήλωσε τα συναισθήματά της σε ανάρτησή της στο Instagam: «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να είναι γεμάτα με ευτυχισμένες μέρες και νύχτες! Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σύντροφος, φίλος, πατέρας, καλλιτέχνης με τόση γενναιοδωρία ψυχής που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα! Σε λατρεύω».

O Βασίλης Μπισμπίκης στην πρεμιέρα της Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε πάει στην πρεμιέρα της αγαπημένης του την Παρασκευή και την θαύμαζε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Μάλιστα μαζί με τον ηθοποιό στο νυκτερινό κέντρο, ήταν και οι γονείς του και όλοι μαζί απόλαυσαν την Δέσποινα Βανδή.

O Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται. Ο ηθοποιός θέλησε να απολαύσει την αγαπημένη του επί σκηνής και επί τη ευκαιρία, να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά του. Ωστόσο κι η Δέσποινα Βανδή δεν τον άφησε χωρίς το ανάλογο «δώρο». Η τραγουδίστρια του έκανε μια αφιέρωση πάνω από τη σκηνή. «Έχει γενέθλια ρε παιδιά το αγόρι μου σήμερα… Σε αγαπάω», του είπε πάνω από την πίστα. Στη συνέχεια, προχώρησε προς το μέρος του και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις