Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πίτμπουλ Αρτέμιδα 11χρονος: Επίθεση σοκ σε παιδί
ΕΛΛΑΔΑ

Πίτμπουλ Αρτέμιδα 11χρονος: Επίθεση σοκ σε παιδί

Πίτμπουλ Αρτέμιδα 11χρονος: Δόντι του σκύλου του τρύπησε το κρανίο – Ο μικρός επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Επίθεση από το πιτ μπουλ του γείτονα δέχτηκε ένα 11χρονο αγοράκι την ώρα που έκανε ποδήλατο το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Αρτέμιδα. Το σκυλί κατάφερε μάλιστα με ένα δόντι του να τρυπήσει το κρανίο του αγοριού. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε και η μητέρα, αρχικά ο σκύλος δάγκωσε τον γιο της στα πόδια και τον πέταξε από το ποδήλατο.  Ύστερα, προσπάθησε να τον τραβήξει και πάλι από τα πόδια, ωστόσο στη συνέχεια τον δάγκωσε στο κεφάλι και στο σβέρκο. Το παιδί σε κατάσταση σοκ από τα δαγκώματα που δεχόταν, πάλεψε όσο μπορούσε με το λευκό πιτ μπουλ το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και τελικά κατάφερε να το διώξει βάζοντας το χέρι του στο στόμα του σκύλου αρκετές φορές.

Παρά την επίθεση που δέχτηκε ο 11χρονος σηκώθηκε και περπάτησε μέχρι το σπίτι του εκεί όπου τον βρήκε η μητέρα του. Αμέσως ο σύζυγος της μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Σπατών και από κει κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο διεκομίσθη το αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων0Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση καθώς πέραν των εκδορών και εκχυμώσεων στο πρόσωπο και τα πόδια, το ένα δόντι του σκύλου του είχε τρυπήσει το κρανίο του παιδιού. Το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ηγουμενίτσα: Στιγμές τρόμου για γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ

Παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες και στην Ηγουμενίτσα όταν γυναίκα βγήκε βόλτα με το μικρό σκυλάκι της. Το περιστατικό, σύμφωνα με το thespro.gr, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, 20/10, με τη γυναίκα να περιγράφει ότι ο σκύλος ράτσας πίτμπουλ τής επιτέθηκε, πηδώντας την περίφραξη του σπιτιού του ιδιοκτήτη του. Η γυναίκα, προσπαθώντας να προφυλάξει τον μικρόσωμο σκύλο της, δέχτηκε πολλαπλά δαγκώματα στα χέρια της από το πίτμπουλ, και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τραύματα από την επίθεση του πίτμπουλ φέρει και το σκυλάκι της, με τη γυναίκα να καταθέτει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Πηγή φωτογραφίας: thespro.gr

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις