Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρτέμιδα λεωφορείο: Η στιγμή που άνδρας σε αμόκ σπάει τα τζάμια κι απειλεί
ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμιδα λεωφορείο: Η στιγμή που άνδρας σε αμόκ σπάει τα τζάμια κι απειλεί

Αρτέμιδα λεωφορείο: Συναγερμός σήμανε στην Αρτέμιδα, μετά από τρομακτικό περιστατικό που σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής 304 στη λεωφόρο Βραυρώνος.

Αναστάτωση επικράτησε στην Αρτέμιδα, μέρα μεσημέρι μετά από τρομακτικό περιστατικό που σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής 304 στη λεωφόρο Βραυρώνος. Ανδρας ανέβηκε στην 5η στάση Βραυρώνας, έσπασε τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος και ξεκίνησε να σπάει τα τζάμια φωνάζοντας “θα σας σκοτώσω όλους”. Ο άνδρας φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και υποστήριζε ότι σε προηγούμενο δρομολόγιο δεν τον είχαν αφήσει να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.

Βίντεο από το περιστατικό μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως φαίνεται, ο άνδρας σπάει τους υαλοκαθαριστήρες και ξεκινά να χτυπά με δύναμη τα τζάμια. Ο κόσμος κατεβαίνει από το λεωφορείο, ενώ άνθρωποι που βρίσκονταν στα γύρω μαγαζιά προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Ο οδηγός προσπάθησε αρχικά να τον ηρεμήσει, αλλά όταν κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό, καθώς ο επιβάτης είχε χάσει την ψυχραιμία του, ζήτησε από όλους τους υπόλοιπους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα και τερμάτισε το δρομολόγιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις