Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αρκούδα, επίθεση σε άνθρωπο: Τρομακτική στιγμή σε ξενοδοχείο
ΚΟΣΜΟΣ

Αρκούδα, επίθεση σε άνθρωπο: Τρομακτική στιγμή σε ξενοδοχείο

Αρκούδα, επίθεση σε άνθρωπο: Γλίτωσε με λίγες γρατζουνιές

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό στο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Κολοράντο, μια μαύρη αρκούδα βρήκε το δρόμο της προς το ξενοδοχείο και εξαπέλυσε απροσδόκητη επίθεση σε έναν φρουρό ασφαλείας. Η δραματική αναμέτρηση, η οποία εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (23/10), καταγράφηκε στο υλικό ασφαλείας του ξενοδοχείου.

Ο φρουρός ασφαλείας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, ανταποκρίθηκε σε μια διαταραχή στον χώρο της κουζίνας του ξενοδοχείου. Δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσει μια τρομακτική πρόκληση. Η αρκούδα, πιθανότατα ξαφνιασμένη από την παρουσία ενός ανθρώπου, σηκώθηκε στα πίσω πόδια της και εξαπέλυσε ένα ισχυρό χτύπημα στον φρουρό ασφαλείας, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Με μια γρήγορη και αιφνιδιαστική κίνηση, η αρκούδα υποχώρησε από τη σκηνή, αφήνοντας πίσω της έναν σαστισμένο και τραυματισμένο φρουρό ασφαλείας.

Αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο τραυματισμένος φρουρός κάλεσε αμέσως την αστυνομία για βοήθεια. Στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τις γρατζουνιές στην πλάτη του και ευτυχώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τρίτη (24/10). Ωστόσο, η τύχη της αρκούδας πήρε διαφορετική τροπή. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την αρκούδα και, δυστυχώς, αναγκάστηκαν να της κάνουν ευθανασία λόγω του κινδύνου που αποτελούσε για την κοινότητα.

@abcnews Dramatic footage shows a security guard attacked by a bear that made its way into an Aspen hotel kitchen. The guard was treated for scratches and the bear has been captured and euthanized “humanely, per CPW policy,” Colorado Parks and Wildlife said. #news #bear #aspen #colorado ♬ original sound – ABC News

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις