Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χόκεϊ, αθλητής σκοτώθηκε σε αγώνα: Φρικτός θάνατος για 29χρονο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χόκεϊ, αθλητής σκοτώθηκε σε αγώνα: Φρικτός θάνατος για 29χρονο

Χόκεϊ, αθλητής σκοτώθηκε σε αγώνα: Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό, δείτε βίντεο

Οι Nottingham Panthers επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης τους Άνταμ Τζόνσον πέθανε στο νοσοκομείο μετά από «ένα φρικτό ατύχημα» κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ επί πάγου εναντίον των Sheffield Steelers. Ο 29χρονος Αμερικανός φέρεται να κόπηκε στον λαιμό κατά τη δεύτερη περίοδο του αγώνα στην Utilita Arena του Σέφιλντ. Το παιχνίδι διακόπηκε καθώς ο Τζόνσον έλαβε τις πρώτες βοήθειες στον πάγο, με τους παίκτες να σχηματίζουν ένα δαχτυλίδι γύρω του πριν τοποθετηθούν προστατευτικές οθόνες.

Οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια πριν το κοινό των 8.000 ατόμων βγει από το Sheffield Arena. Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε αργότερα στο Βόρειο Γενικό Νοσοκομείο του Σέφιλντ.

Οι Panthers ανέφεραν,

«Οι Nottingham Panthers είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν ότι ο Άνταμ Τζόνσον πέθανε τραγικά μετά από ένα φρικτό ατύχημα στον αγώνα στο Σέφιλντ χθες το βράδυ.

 

 

«Θα λείψει πολύ στον σύλλογο και δεν θα τον ξεχάσει ποτέ. Ο Άνταμ, το νούμερο 47 μας, δεν ήταν μόνο ένας εξαιρετικός παίκτης χόκεϊ επί πάγου, αλλά και ένας σπουδαίος συμπαίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος με όλη του τη ζωή μπροστά του. Οι Panthers θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Άνταμ, τη σύντροφό του και όλους τους φίλους του σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Όλοι στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του προσωπικού, της διοίκησης και της ιδιοκτησίας είναι συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου του Άνταμ». Μετά το τραγικό περιστατικό, η Elite Ice Hockey League επιβεβαίωσε ότι όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες την Κυριακή θα αναβληθούν.

Πώς έγινε το φρικτό ατύχημα στον αγώνα χόκεϊ

Ο Αμερικανός αθλητής πιστεύεται ότι δέχτηκε χτύπημα από λεπίδα από παγοπέδιλο στον λαιμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ένας μάρτυρας είπε στη MailOnline ότι ο Τζόνσον προσπάθησε να επιστρέψει στην ομάδα του μετά τον τραυματισμό του, αλλά κατέρρευσε προτού το κάνει, προκαλώντας σκηνές πανικού καθώς παίκτες και γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Συντετριμμένοι θεατές που είδαν το ατύχημα έμειναν με «δάκρυα» στα μάτια και άρχισαν να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλο με κάποιους να τονίζουν ότι «δεν θα ξεπεράσουν ποτέ» αυτό που είδαν.

Όπως σημειώνει η MailOnline, το φρικτό ατύχημα φάνηκε να προκλήθηκε από έναν παίκτη των Sheffield Steelers καθώς προσπαθούσε να αντιμετωπίσει έναν άλλο συμπαίκτη του Τζόνσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις