Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ψήφισμα για Γάζα ΟΗΕ: «Ημέρα ντροπής για την Ελλάδα», λέει ο Κασσελάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφισμα για Γάζα ΟΗΕ: «Ημέρα ντροπής για την Ελλάδα», λέει ο Κασσελάκης

Ψήφισμα για Γάζα ΟΗΕ: Αναλυτικά η ανάρτηση

Το γεγονός ότι η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ, σχετικά με ψήφισμα με σκοπό την εκεχειρία και τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων για την προστασία αμάχων στη Γάζα, σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Ημέρα ντροπής για την ελληνική διπλωματία, τον ελληνικό λαό και την Ιστορία του» χαρακτηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης τη χθεσινή, κατά την οποία η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε πρόταση για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.

Κι αυτό διότι, η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία. «Αυτή τη νύχτα στη Γάζα οι άμαχοι ζουν ξανά τη φρίκη, κι εμείς νίψαμε τας χείρας μας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ψήφισε, με συντριπτική πλειοψηφία, να κηρυχθεί ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα. 120 χώρες όπως οι Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία πήραν το μέρος της ειρήνης. Όχι η Ελλάδα του Μητσοτάκη. Απείχαμε. Αυτή τη νύχτα στη Γάζα οι άμαχοι ζουν ξανά τη φρίκη, κι εμείς «νίψαμε τας χείρας μας». Ημέρα ντροπής για την ελληνική διπλωματία, τον ελληνικό λαό και την Ιστορία του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις