Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Ρεν: Άτυχο το τριφύλλι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός – Ρεν: Άτυχο το τριφύλλι

Παναθηναϊκός - Ρεν: Το πάλεψε με νύχια και δόντια... όμως δεν τα κατάφερε

Με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι με την Ρεν, το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο. Το τριφύλλι ήταν άτυχο με την Ρεν να παίρνει το διπλό με 1-2. Ο Παναθηναϊκός, έδωσε απλόχερα την νίκη στους Γάλλους αφήνοντας ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες σημειώνοντας έτσι την πρώτη του ήττα στον όμιλο του Europa League. Η Ρεν πέρασε στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός έπεσε στην δεύτερη με 4 βαθμούς.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο, ο Γκουιρί άνοιξε με το καλημέρα το σκορ χαρίζοντας το 0-1 στην Ρεν από το 7ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο, η γαλλική ομάδα σκόραρε ξανά από νωρίς με τον Καλιμουεντό να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τακουνάκι στο 50ο λεπτό έπειτα από στατική φάση δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στη Ρεν. Ως όφειλε, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και στο 61ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Ιωαννίδης μείωσε σε 1-2, με το τριφύλλι να ελπίζει για μια ισοπαλία που τελικά δεν ήρθε. Ο Παναθηναϊκός σε όλο το μήκος και πλάτος, έπαιζε πολύ επιθετικά, πολλές οι χαμένες ευκαιρίες με 19 σουτ για γκολ, αλλά οι 6 ήταν πάνω στον τερματοφύλακα. Κατοχή είχαν οι πράσινοι, πολλές πάσες αλλά και μονότερμα, ήταν όμως άτυχοι στα τελειώματα, χωρίς κάποια μεγάλη στιγμή. Ο Μπρινιόλι ωστόσο να κάνει δύο σπουδαίες επεμβάσεις και να κρατά όρθια την ομάδα.

Εντυπωσιακοί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι μπορούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και οι φίλαθλοί στην κερκίδα στήριζαν την ομάδα με όλη τους την δύναμη. Οι πράσινοι, εμψύχωσαν την 11αδα με ένα θεαματικό “κορέο” με νεκροκεφαλή στο πέταλο που βρίσκεται η οργανωμένη θύρα 13.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την ομάδα της Ρεν υποστήριξαν περίπου 250 Γάλλοι οπαδοί, οι οποίοι ήρθαν με το μετρό – και με συνοδεία της αστυνομίας – στο “Α. Νικολαΐδης”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις