Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ωραίοι δρόμοι στην Ελλάδα: Η φωτογραφία που έγινε viral
ΕΛΛΑΔΑ

Ωραίοι δρόμοι στην Ελλάδα: Η φωτογραφία που έγινε viral

Ωραίοι δρόμοι στην Ελλάδα: Στη φωτογραφία αναφέρθηκε πρόσφατα και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος την ανέβασε στο προφίλ του.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία ενός ελληνικού δρόμου όπου αποτυπώνεται μόνο ένα μικρό δείγμα της μεθυστικής ομορφιάς με την οποία είναι προικισμένη η χώρα μας. Η εικόνα απαθανατίστηκε μέσα από τον φακό του επαγγελματία φωτογράφου Αργύρη Καραμούζα και έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.200 αντιδράσεις και 100 σχόλια μέσα σε μόλις 6 ημέρες παρουσίας της στο Facebook. Ο δρόμος βρίσκεται στην περιοχή των Γρεβενών, μετά τους Αγ. Θεοδώρους προς Καλαμπάκα και, όπως βλέπουμε, δείχνει να έχει τρυπώσει μαεστρικό τρόπο μέσα στο πυκνόφυτο τοπίο, δίχως η άσφαλτος να αλλοιώνει το θαύμα που έχει κάνει στη συγκεκριμένη περιοχή η φύση.

Ακόμα μεγαλύτερο δέος έχει δημιουργήσει στην εικόνα η επίδραση του φθινοπώρου, δίνοντας ένα ξεχωριστό πορτοκαλί χρώμα στα δέντρα που πλαισιώνουν τον οδικό άξονα. Τα σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία είναι ιδιαίτερα εγκωμιαστικά τόσο για τη διαδρομή που σε προσκαλεί να τη διασχίσεις όσο και για τη φωτογραφική λήψη του Αργύρη Καραμούζα. Ένας, μάλιστα,  Σημειώνεται ότι στη φωτογραφία αναφέρθηκε πρόσφατα και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος την ανέβασε στο προφίλ του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις