Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάνα Μπάρμπα υγεία: Η αποκάλυψη για τις ανοσοθεραπείες που έκανε
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα υγεία: Η αποκάλυψη για τις ανοσοθεραπείες που έκανε

Ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου, δήλωσε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν «το πιο δύσκολο της ζωής της», σε μία σύντομη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» και εξήγησε τους λόγους.

Η ηθοποιός έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, αλλά και τον θάνατο της αδερφής της, πριν μερικούς μήνες.

Συνέχισε, λέγοντας: «Θέλω να δώσω και γω μια ελπίδα και χαρά στους ανθρώπους που όταν τα αποτελέσματα τους δεν είναι καλά… πρέπει να παίρνουμε δύναμη να μην πέφτουμε κάτω και να αγωνιζόμαστε. Ήταν ένα είδος δειλίας αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να λέμε ότι μας ψάξουμε θα βρουν κάτι».

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Μπορώ να πω ότι το καλοκαίρι ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου γιατί είχα και από την οικογένειά μου σοβαρό χτύπημα που δεν το άντεξα τόσο έχασα την αδερφή μου από την επάρατη νόσο μετά και εγώ κλείστηκα. Ήταν ένα μάθημα ζωής εν ολίγοις, όπου δεν έχουμε το δικαίωμα να πέφτουμε γιατί έχουμε τα παιδιά, έχουμε εμάς. Πέρασα μία εποχή, ένα σκοτάδι. Τώρα ετοιμάζουμε μία εκπομπή καθαρά κοινωνική, θα μιλάμε με τον κόσμο, θα λέμε αλήθειες, δεν θα είναι σκληρή αλλά θα αληθινή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις