Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευγενία Σαμαρά: Όλοι κάτι κοινό έχουμε, την αποδοχή ψάχνουμε
LIFESTYLE

Ευγενία Σαμαρά: Όλοι κάτι κοινό έχουμε, την αποδοχή ψάχνουμε

Νιώθω ότι δεν είμαι ένα πράγμα, νιώθω δυναμική, νιώθω σίγουρη και ανασφαλής και φοβισμένη και τα νιώθω όλα, ανέφερε η ηθοποιός

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και τη σχέση της με το σήμερα, για το τηλεπαιχνίδι «Switch» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, αλλά και για τους Ράδιο Αρβύλα, στην εκπομπή «Ελένη». Αρχικά, η ηθοποιός δήλωσε: «Νιώθω ότι δεν είμαι ένα πράγμα, νιώθω δυναμική, νιώθω σίγουρη και ανασφαλής και φοβισμένη και τα νιώθω όλα. Αναλόγως ποιον άνθρωπο έχω απέναντί μου τα νιώθω όλα. Μάλλον δείχνω δυναμική, νομίζω ότι αυτό πάω να προβάλλω προσπαθώντας να καλύψω κάτι άλλο. Όλοι κάτι κοινό έχουμε, την αποδοχή ψάχνουμε».

«Στην εκπομπή περνάω πολύ ωραία. Μ’ αρέσει που είμαι ο εαυτός μου χωρίς να χρειάζεται να εκτεθώ. Απλά παίζουμε. Περνάω πάρα πολύ ωραία, δεν το περίμενα να περνάω τόσο ωραία. Δεν δυσκολεύτηκα τόσο πολύ. Όταν μου πρότειναν να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι η πρώτη μου σκέψη ήταν “εμένα βρήκαν;”. Κάπως μπήκα σε όλο αυτό πολύ γρήγορα, με άγνοια κινδύνου», είπε η Ευγενία Σαμαρά σχετικά με την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού.

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Δεν επιδιώκω να ακούω τι λένε. Δεν θέλω να χαλαστώ ούτε και να χαρώ εφήμερα. Από το περιβάλλον μου ακούω καλά πράγματα. Η τέχνη και η ψυχαγωγία είναι κάτι ανοιχτό, όλοι μπορούμε να υπάρξουμε. Το αποτέλεσμα θα μας κρίνει, ό, τι και να πω εγώ και ό, τι και να πουν οι άλλοι…». Στο τέλος, η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε: «Στο Ράδιο Αρβύλα αισθανόμουν πιο προστατευμένη, γιατί δεν ήμουν στην πρώτη γραμμή, είχα τα παιδιά που αισθανόμουν ότι αν κάτι πάθω εγώ, θα ήταν εκεί. Η τελειομανία που γενικά έβλεπα με έχει βοηθήσει πολύ με έχει βοηθήσει πολύ στη δουλειά μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις