Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τόνι Σφήνος – σύζυγος: «Είμαστε ντουέτο»
LIFESTYLE

Τόνι Σφήνος – σύζυγος: «Είμαστε ντουέτο»

Τόνι Σφήνος - παρουσιαστής: Όσα δήλωσε η περσόνα για την γνωριμία του με τον Αντώνη Ρέμο, το «5x5» και τον γάμο του

Ο Θάνος Κιούσης ή αλλιώς, Τόνι Σφήνος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον γάμο του, την περσόνα που έχει δημιουργήσει και το τηλεπαιχνίδι «5×5» στον ΑΝΤ1. Ο κωμικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» κι αρχικά, ανέφερε πώς εμπνεύστηκε τον ρόλο του Τόνι Σφήνου. «Το 2005 ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος. Για να μην πλήττω, σκέφτηκα να αφήσω μουστάκι και να το παίξω Κρητικός. Το είδα σαν ρόλο», είπε χαρακτηριστικά. «Νομίζω ότι ο Τόνι Σφήνος έχει θιχτεί μαζί μου, γιατί υπάρχει μια ομοιότητα μεταξύ μας. Μοιάζουμε λίγο στο μουστάκι, στα δόντια και πιστεύει ότι θα του φάω τη θέση. Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “ρε, είδες τι είπε για σένα;”.

Μπαίνω να δω και λέει ότι είμαι ατάλαντος και τέτοια. Τι να πω. Κούκλος είναι, αλλά είμαστε στο 2023 κι αυτός νομίζει ότι είμαστε ακόμα στο 1970. Δεν πάει πολύ καλά ο άνθρωπος μάλλον», δήλωσε. Αναφερόμενος στο τηλεπαιχνίδι 5×5, ο Θάνος Κιούσης ανέφερε: «Για το 5Χ5 αυτοπροτάθηκα. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι ξέρω πως θα γίνει αυτό το παιχνίδι και ζήτησα να περάσω κι εγώ από οντισιόν, αν γίνεται. Έκανε πολύς κόσμος δοκιμαστικό. Άργησαν πολύ μέχρι να μου δώσουν απάντηση, πάνω από ένα μήνα. Παρ’ όλα αυτά, με πήραν και μου είπαν ότι ήμουν στους επικρατέστερους και στη συνέχεια, μου είπαν ότι θα είμαι εγώ ο παρουσιαστής».

«Η γνωριμία του με τον Ρέμο»

Όσο για τη γνωριμία με τον Αντώνη Ρέμο, ανέφερε: «Γνωριστήκαμε στον στρατό, ήμασταν στην ίδια σειρά, 123 ΠΒΕ Τρίπολης. Με έβαλαν σε ένα γραφείο προσωπικού κι εκεί ήρθε ο Αντώνης. Πιάσαμε την κουβέντα κι έκανα ζογκλερικά. Είχα ακούσει ότι θα κάνει μια συναυλία στη μονάδα κι είπα “θες να βγω στο διάλειμμά σου να κάνω τα δικά μου;”. Φεύγοντας νόμιζα ότι το είπε από ευγένεια, αλλά δεν το είπε τελικά από ευγένεια. Βγήκα στη συναυλία του και έκανα κάτι με φωτιές και μια υποσμήναγός μου έβγαλε τα ρούχα μπροστά σε 2.000 κόσμο και τότε γίναμε φίλοι με τον Αντώνη».

«Η γνωριμία του με την σύζυγό του»

Τέλος, μίλησε για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του. «Η σύζυγός μου είναι το δεξί, αλλά και το αριστερό μου χέρι, είμαστε ντουέτο. Επιμελείται το ντύσιμό μου στο παιχνίδι. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Τη στιγμή που έπεσε η ματιά μου στην Ιωάννα, κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία. Ένιωσα αμέσως μια έλξη, αρχίσαμε να βγαίνουμε και να μιλάμε, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα παντρευτούμε. Είμαστε μαζί 10 χρόνια, τα 7 παντρεμένοι». «Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα, μου ήρθε να ντυθώ ναύαρχος για να πάω να τη ζητήσω από τη γιαγιά και τη μαμά της», πρόσθεσε και συνέχισε για τα παιδιά τους: «Τα παιδιά μας, τα αγόρια μας είναι 5 και 4 ετών. Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το δικό μου επάγγελμα. Σήμερα δουλεύεις. Αύριο τι κάνεις; Το παλεύω μέσα μου, σκέφτομαι “κάνε ό,τι θες, αρκεί να το κάνεις τέλεια”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις