Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπισμπίκης – Δαμάνη Σασμός: Η σκηνή που έγινε viral στο Twitter
LIFESTYLE

Μπισμπίκης – Δαμάνη Σασμός: Η σκηνή που έγινε viral στο Twitter

Μπισμπίκης - Δαμάνη Σασμός: Αποθεώθηκαν η «γιαγιά Ειρήνη» και ο Ορφέας Αυγουστίδης ενώ διχάστηκαν για τον «Αντρέα» οι τηλεθεατές

Μια σκηνή συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη στο επεισόδιο του «Σασμού» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου. Η Όλγα Δαμάνη και ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνίστησαν σε μία έντονη στιγμή ανάμεσα στον Ανδρέα και τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία κλονίζεται όταν εκείνος της ανακοινώνει, ότι σκοπεύει να πάρει εκδίκηση για να δικαιώσει τους νεκρούς με κάθε κόστος. «Θα τους κυνηγάω μέχρι να καταστραφούν θεια» της λέει ο Αντρέας Βρουλάκης. «Πάψε, δεν σου φταίνε σε τίποτα τα τωρινά παιδιά» του φωνάζει σε μια πολύ έντονη σκηνή. Αργότερα, κατέρρευσε στην αγκαλιά του Αστέρη. Σε απόλυτο σοκ, του φωνάζει «φευγάτε, αίμα» σε μία ερμηνεία που αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

«Υπέροχη, πολλά μπράβο», «Τι σκηνή», «τι ερμηνεία» έγραψαν στο Τwitter οι τηλεθεατές για την Όλγα Δαμάνη, ενώ θετικά σχόλια εισέπραξε και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Διχάστηκαν, ωστόσο, για τον «Αντρέα», με τους μισούς να μην είναι ικανοποιημένοι από την προσθήκη του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά, φέτος. Παρόλα αυτά, δεν ήταν λίγοι όσοι σχολίασαν ότι στη χθεσινή σκηνή άξιζε και εκείνος συγχαρητήρια, για τη δυνατή ερμηνεία που έδωσε.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις