Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραίτηση Κούλογλου: Καμία στενοχώρια, γράφει ο Πολάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση Κούλογλου: Καμία στενοχώρια, γράφει ο Πολάκης

Παραίτηση Κούλογλου: ''Έφυγε αυτός που με στοχοποιούσε μονίμως''

Με την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑνα ξεφεύγει μέρα με τη μέρα, αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει την αποχώρηση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου από το κόμμα με τη φράση «καμία στενοχώρια». «Μαύρη» Δευτέρα αποδείχθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ η 23η Οκτωβρίου, καθώς ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ στελεχών της Κουμουνδούρου φούντωσε για τα καλά, μετά και την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης προφανώς δεν άφησε ασχολίαστη την αποχώρηση του ευρωβουλευτή και ανέφερε ότι ο Στέλιος Κούλογλου εξέφραζε απόψεις που προκαλούσαν προεκλογικό πλήγμα στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν έχει «καμία στενοχώρια» για την αποχώρησή του από το κόμμα.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook για την αποχώρηση Κούλογλου:

«Για να ξέρουμε ποιος έφυγε σήμερα!!!

-Αυτός που στοχοποιούσε μονιμως εμενα

-Αυτος που έλεγε για ισοπαλία Τσιπρα Μητσοτακη στη ΔΕΘ του 2021 δίνοντας χείρα βοήθειας στον Κυριακο

-Αυτος που έλεγε πως Τραπεζα ή η ΔΕΗ δεν μπορούν να περάσουν στο δημόσιο ,κάτι που συμπεριλήφθηκε τελικά στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
(αλλά από τους 53 κλπκλπ δεν το έλεγε κανείς στις ομιλιες τους βέβαια …)

Αυτός έφυγε σήμερα….ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ!».

Από την πλευρά του ο Στέλιος Κούλογλου μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, αναφερόμενος στην ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, ανέφερε μιλώντας στο Open πως « δεν κάνει αντιπολίτευση, αλλά τροφοδοτεί τα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις