Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέζος για Κασσελάκη: «Έχω τις επιφυλάξεις μου αν η ελληνική κοινωνία το αποδέχτηκε»«Έχω τις επιφυλάξεις μου αν η ελληνική κοινωνία το αποδέχτηκε»
LIFESTYLE

Μπέζος για Κασσελάκη: «Έχω τις επιφυλάξεις μου αν η ελληνική κοινωνία το αποδέχτηκε»«Έχω τις επιφυλάξεις μου αν η ελληνική κοινωνία το αποδέχτηκε»

Μπέζος για Κασσελάκη: "Δεν το αποδέχτηκε, κάνει ότι το αποδέχεται διότι θέλει να είναι και λίγο μοντέρνα", λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την προβολή από τα Μέσα της σχέσης του με τον Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στο Πρωινό. Ο ηθοποιός ανέφερε: «Θα του κάνει κακό η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής. Το ότι η ελληνική κοινωνία το αποδέχεται έχω τις επιφυλάξεις μου. Δεν το αποδέχτηκε, κάνει ότι το αποδέχεται διότι θέλει να είναι και λίγο μοντέρνα. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλουν τον χρόνο τους».

«Επίσης, πολύ μεγάλη ευθύνη σε αυτά έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι φέρουν αυτή τη συμπεριφορά. Νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης με τον σύντροφό του έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς βγαίνει η εικόνα των ανθρώπων οι οποίοι έχουν αυτό τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, μη λειτουργήσει ανάποδα αυτό γιατί δε θέλει και πολύ. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και μια προσοχή. Μη βάζουμε ηθικά πρόσημα σε αυτές τις συμπεριφορές, αυτό φοβάμαι. Θέλει ένα μέτρο», τόνισε ο Γιάννης Μπέζος.

Για το θέμα της παρένθετης μητέρας και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Παλαιότερα είχα εκφράσει μία άποψη για το θέμα της υιοθεσίας των παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων, είχα τις επιφυλάξεις μου. Τελευταία, διαβάζοντας διάφορους ανθρώπους, ψυχιάτρους, ψυχολόγους… διαπίστωσα με χαρά από τα επιστημονικά τους δεδομένα ότι τα παιδιά αυτά σε παρατηρήσεις που έχουν γίνει την τελευταία εικοσαετία δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Και αυτό το εγγράφω στα θετικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις