Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικρούτσικος – Πουλόπουλος: Άγριος τσακωμός, στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου
LIFESTYLE

Μικρούτσικος – Πουλόπουλος: Άγριος τσακωμός, στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου

Μικρούτσικος - Πουλόπουλος: ''Δεν σε ακούω, πες τα αλλού''

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο. Αφορμή για την έντονη διαφωνία που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Καινούργιου, στάθηκε η συζήτηση γύρω από τα του Fame Story, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει την άποψή του, και τον Γιάννη Πουλόπουλο να τον διακόπτει, προκειμένου να τον διορθώσει σε κάτι που είπε. Η παρέμβαση του δημοσιογράφου, ενώ ο ίδιος δεν είχε ολοκληρώσει την άποψή του, έβγαλε εκτός εαυτού τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τους δύο τους να οδηγούνται σε μια εκρηκτική αντιπαράθεση on air.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου απέναντι στον Γιάννη Πουλόπουλο και η… απόγνωση της Κατερίνας Καινούργιου

«Είπα ότι δεν θα πω τη γνώμη μου, αλλά μη λέμε ότι έχει κανόνες. Κανόνες σημαίνει: Δεν παρακολουθεί αυτό το μάθημα, άρα δεν θα βγει καλά ντυμένη», σχολίαζε συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος επιχείρησε να τον διακόψει για να κάνει μία διευκρίνιση πάνω σε αυτό που έλεγε. «Ήρεμα, αν δεν ολοκληρώσω. Σου γυρίζω και την πλάτη. Όχι! Δεν έχω ολοκληρώσει», ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον δημοσιογράφο να ξαφνιάζεται από τις φωνές. «Πριν μιλήσω ξαναμιλάς, δεν καταλαβαίνεις; Θέλεις να πεις το ποίημά σου. Είμαι έτοιμος», συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, απαντώντας στις προσπάθειες του δημοσιογράφου να εξηγήσει το ότι παρενέβη προκειμένου να κάνει κάποια διευκρίνιση.

”Δεν σε ακούω, πες τα αλλού”

«Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου; Να μάθεις να με ακούς, όπως σε ακούω. Διακόπτεις. Δεν μιλάω, με κάλυψε ο Γιάννης. Να πληρώσει ο Γιάννης για να ακούσει και να μάθει να μην είναι φερέφωνο. Μαγνητόφωνο. Δεν σε ακούω, πες τα αλλού», συνέχισε την έκρηξή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν επιχειρούσε να πει τη γνώμη του.

«Η κοπέλα (η Χριστίνα) είναι προτεινόμενη, όχι από τους κριτές, αλλά από τους καθηγητές. Είναι ένας καινούργιος όρος του παιχνιδιού», είπε σε κάποιο άλλο σημείο ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Πρόσεξε. Μου είσαι άκρως συμπαθής και με αναγκάζεις, αφού δεν καταλαβαίνεις με τη μία, με τις δύο, με τις τρεις, να σου φωνάζω. Και εδώ είναι δύο τα κακά: Ένα, ότι βγαίνει ότι δεν καταλαβαίνεις και δεύτερον βγαίνω εγώ υστερικός», τόνισε ακόμη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της έντονης αντιπαράθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι, προ ολίγων ημερών, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εκφράσει τη «δυσφορία» του για το γεγονός ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη γνώμη του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις