Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League: Η βαθμολογία των χθεσινών αγώνων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Η βαθμολογία των χθεσινών αγώνων

Super League: Τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η 8η αγωνιστική της Super League ξεκίνησε την Παρασκευή και τελείωσε την Κυριακή με πολλές νίκες, γκολ, μια ισοπαλία αλλά και μια διακοπή!

Συγκεκριμένα, η Παρασκευή άρχισε με την Λαμία να υποδέχεται τον Πας Γιάννενα με σκορ 2-1. Σκόραρε η Λαμία νωρίς στο 8ο λεπτό, όμως τα Γιάννενα απάντησαν γρήγορα στο 18ο λεπτό και στην συνέχεια η Λαμία ξαναπροηγήθηκε 2-1 στο 37ο λεπτό με αποτέλεσμα να πάρει την νίκη!

Τα παιχνίδια του Σαββάτου

Και στα 2 παιχνίδια του Σαββάτου η νίκη πήγε στους γηπεδούχους. Ο Παναιτωλικός, που φιλοξένησε τον Βόλο στο Αγρίνιο, νίκησε με 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αλλά και στο τέλος του δεύτερου στο ογδοηκοστό λεπτό.. Τα στατιστικά του Παναιτωλικού πολύ θετικά, με 13 σουτ, από τα οποία τα 6 πήγαν στην εστία, αντίθετα για τον Βόλο 11 ευκαιρίες για γκολ και 1 στην εστία.

Επίσης στην Θεσσαλονίκη, ο Άρης αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό. Πήρε την νίκη ο Άρης, όμως με δυσκολία στο 90+7 κατάφερε να σκοράρει. Πολλά φάουλ στον αγώνα αλλά και πολλές κίτρινες κάρτες 9 στο σύνολο.

Της Κυριακής οι αγώνες

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πέτυχε ένα σημαντικό διπλό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, επικρατώντας του Αστέρα με 3-0 για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τα γκολ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέτυχαν οι Ελίασον, Τσούμπερ και Μοχαμάντι. Μάλιστα οι δύο πρώτοι είχαν και από μια ασίστ. Να σημειωθεί ότι, οι Αρκάδες στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος και είχαν ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Καλτσά με δυνατό σουτ εντός περιοχής στο 23ο λεπτό.

Η πρώτη ισοπαλία ήρθε στην ομάδα της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ. Την ευκαιρία να πάρει τη νίκη είχε στο 85′ ο ΟΦΗ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά, αφού ο Μποτία ανέτρεψε τον Λουίς Φελίπε με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε και την εκτέλεση, όμως ο Αναγνωστόπουλος έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το 0-0 στο 88′ το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δυο τελευταία παιχνίδια, με διακοπή το ένα…

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου, επικρατώντας 2-0 με σκόρερ τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο Ατρόμητος δεν έχει κάνε ακόμη καμία νίκη προς το παρόν.

Τέλος, στο παιχνίδι για την 8η Αγωνιστική, το μεγάλο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας δυστυχώς, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ που έληξε 1-1 με σκόρερ τον Βαγιαννίδη και τον Καμαρά. Το παιχνίδι θα κριθεί στα δικαστήρια (δες εδώ).

Η βαθμολογία της Super League

1. Ολυμπιακός: 19
2. ΠΑΟΚ: 17
3. ΑΕΚ: 17
4. Παναθηναϊκός: 16
5. ΟΦΗ: 13
6. Λαμία: 12
7. Άρης: 11
8. Πανσερραϊκός: 9
9. Αστέρας Τρίπολης: 8
10. Κηφισιά: 7
11. Παναιτωλικός: 6
12. ΠΑΣ Γιάννινα: 5
13. Ατρόμητος: 3
14.Βόλος: 2

Ο Παναθηναϊκός και ο Βόλος έχουν ένα λιγότερο παιχνίδι, αλλά και το ματς Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα κριθεί στα δικαστήρια. Αν ο Ολυμπιακός βγει νικητής θα αλλάξει η βαθμολογία και θα πάει 22 και ο Παναθηναϊκός στους -5 άρα 11, ενώ αν βγει ο Παναθηναϊκός  θα πάρει το παιχνίδι (19) και ο Ολυμπιακός στους 14.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις