Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καρατζαφέρης για γάμο Κασσελάκη: Λυπάμαι που δεν θα φάμε κουφέτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης για γάμο Κασσελάκη: Λυπάμαι που δεν θα φάμε κουφέτα

"Εύχομαι στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον. Δυστυχώς δεν μπορώ να ευχηθώ, γιατί δεν μπορώ να δεχτώ, ότι θα έχουν καλούς απογόνους" είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Μιλώντας στον Alpha τοποθετήθηκε και για τις αναρτήσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που προκάλεσαν αντιδράσεις. “Σοσιαλιστική ατμόσφαιρα. Εγώ εύχομαι στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον. Δυστυχώς δεν μπορώ να ευχηθώ γιατί όσο και να ευχηθώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα έχουν καλούς απογόνους. Λυπάμαι που ο γάμος έγινε στο Μανχάταν και δεν θα φάμε κουφέτα και για αυτό που λυπάμαι περισσότερο είναι ότι οι ανάγκες, με την κεντρική γραμματεία και τα συνέδρια, θα τους χαλάσουν τον μήνα του μέλιτος”, είπε αρχικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης με ειρωνικό τόνο.

Σχετικά με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, που υποστηρίζει πως αν γινόταν ψηφοφορία για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, θα ψηφιζόταν υπέρ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε: “Έκανα πρόταση στον πρωθυπουργό δημόσια να γίνει δημοψήφισμα. Να φτιάξει ένα νομοθέτημα, όπως το θέλει ο Μητσοτάκης και όπως το θέλει ο Κασσελάκης. Δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να αποφασιστεί από τη Βουλή ή μια πρόσκαιρη κυβέρνηση, είναι ένα θέμα που αφορά όλο τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός θα αποφανθεί και θα τελειώσει το θέμα”.

Τέλος, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για τον ντόρο που έχει προκληθεί με τις αναρτήσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, λέγοντας: “Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι “Όποιος ασχολείται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες”. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πολλές φορές είναι πιο αιχμηρός απ’ ό,τι πρέπει και ο Σταμάτης Κραουνάκης πολλές φορές είναι πιο προκλητικός απ’ ό,τι πρέπει”.

“Παιδιά που μεγαλώνουν φυσιολογικά, επηρεάζονται από τα πρότυπα στην τηλεόραση”

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για το ίδιο θέμα και στον ΑΝΤ1 και είπε μεταξύ άλλων πως “όλα αυτά είναι ένα κακό πρότυπο που θα έχει παρενέργειες στον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας η οποία οδεύει προς διάλυση”. “2.000 χρόνια ζήσαμε με ένα συγκεκριμένο πρότυπο που μιλά για άνδρα γυναίκα και παιδιά”, συμπλήρωσε. Μάλιστα, ειρωνικά είπε ότι “δεν ξέρουμε ποια από τις δύο συνιστώσες του γάμου πάτησε το πόδι της άλλης”.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του κόμματος είπε πως “πίστευα ότι οι αριστεροί με τους αγώνες που έχουν δώσει έχουν κάποιες αξίες και πως δεν θα δεχόντουσαν να βρίσκονται στη σκιά του Τάιλερ”. Ακόμη, τόνισε πως “παιδιά που μεγαλώνουν φυσιολογικά, επηρεάζονται μετέπειτα από όλα αυτά τα πρότυπα που προβάλλονται στην τηλεόραση” ενώ πρότεινε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στη χώρα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις