Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρίλερ στην Κυψέλη: 33χρονη με 17χρονο μετέφεραν βαρύ οπλισμό
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Κυψέλη: 33χρονη με 17χρονο μετέφεραν βαρύ οπλισμό

Θρίλερ στην Κυψέλη: Θρίλερ με τη σύλληψη 33χρονης και 17χρονου στην Κυψέλη

Τον προμηθευτή, αλλά και τους επίδοξους παραλήπτες ενός καλάσνικοφ με γεμιστήρες και εκατοντάδες σφαίρες, ψάχνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα μετά τη σύλληψη 33χρονης και 17χρονου από το Πακιστάν, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους τον βαρύ οπλισμό.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Η 33χρονη ημεδαπή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Alphafreepress, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και ο 17χρονος από το Πακιστάν, που τη συνόδευε, περπατούσαν μαζί επί της οδού Ιωάννου Δροσοπούλου, στην Κυψέλη, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, που περιπολούσαν. Είχαν προηγηθεί πληροφορίες προς την ομάδα περιπολιών ότι μία γυναίκα με έναν ανήλικο αλλοδαπό, ψάχνει για αγοραστή για καλάσνικοφ, που κρατούσε σε σακίδιο με σφαίρες και γεμιστήρες.

Οι αστυνομικοί, θεωρώντας αξιόπιστη την πληροφορία ξεκίνησαν την αναζήτησή τους, έως ότου τους εντόπισαν να περπατούν στην Κυψέλη. Την ώρα που δήλωσαν την ταυτότητά τους και τους κάλεσαν να σταματήσουν για έλεγχο, ο ανήλικος Πακιστανός επιχείρησε να διαφύγει κι άρχισε να τρέχει. Πίσω του ωστόσο έτρεξαν οι αστυνομικοί, τον πρόλαβαν και τον ακινητοποίησαν. Οδήγησαν και τους δύο στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ξεκίνησε η προανάκριση για την απάντηση των ερωτημάτων, που ετέθησαν στην αρχή του ρεπορτάζ, ενώ το καλάσνικοφ κατασχέθηκε.

Οι αστυνομικοί το έστειλαν ήδη στη διεύθυνση εγκληματολογικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να γίνει βαλλιστική εξέταση και να απαντηθεί αν και που έχει χρησιμοποιηθεί το αυτόματο όπλο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Για την υπόθεση εκδόθηκε ανακοίνωση από την αστυνομία, στην οποία αναφέρονται τα πάρα κάτω: «Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονης ημεδαπής και 17χρονου αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στο πλαίσιο περιπολιών που διενεργούν στην Αθήνα και κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω να κινούνται πεζή σε δρόμο της Κυψέλης χθες το μεσημέρι, μεταφέροντας σάκο.

Άμεσα τους κάλεσαν σε έλεγχο με τον ανήλικο να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις και να τρέπεται σε φυγή, έως την ακινητοποίηση του σε κοντινή απόσταση . Εντός του σάκου βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «KALASHNIKOV» με 3 γεμιστήρες και 140 φυσίγγια. Ακολούθως οι ελεγχόμενοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις