Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λάδι ακρίβεια: Απάντηση Ρωμανού σε Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάδι ακρίβεια: Απάντηση Ρωμανού σε Κασσελάκη

Λάδι ακρίβεια: Χυδαιότητα Κασσελάκη για Έλληνες ελαιοπαραγωγούς -Έδωσε τους κωδικούς των social στον Πολάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός σχολίασε την ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέροντας πως ο «πολακισμός» έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή. Χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ.Ρωμανός ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει μόνο τα κλειδιά του κόμματος στον κ. Πολάκη, αλλά απ´ ό,τι φαίνεται και τους κωδικούς των λογαριασμών του στα social media. Εφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της κατοχής.

Η δήλωση Ρωμανού

Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει μόνο τα κλειδιά του κόμματος στον κ. Πολάκη, αλλά απ´ ό,τι φαίνεται και τους κωδικούς των λογαριασμών του στα social media. Ο «πολακισμός» έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή. Ο νέος αρχηγός έφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της κατοχής. Καλά ξεμπερδέματα στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Σε ανάρτησή του στο X ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας τα όσα είπε στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για κυβέρνηση λαδεμπόρων.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο Πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη: «Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό». Και επισήμως, κυβέρνηση λαδέμπορων»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις