Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Κούκουρας – Κωνσταντίνου και Ελένης: «Στον ρόλο του Φουστάνου ήταν αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης»
LIFESTYLE

Βασίλης Κούκουρας – Κωνσταντίνου και Ελένης: «Στον ρόλο του Φουστάνου ήταν αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης»

Βασίλης Κούκουρας- Κωνσταντίνου και Ελένης: «Οι όροι μου γίνανε δεκτοί με την βοήθεια του Χάρη Ρώμα»

Ο Βασίλης Κούκουρας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σειρά, «Κωνσταντίνου και Ελένης» και στον ρόλο που υποδύθηκε, σε εμφάνισή του στο «Στούντιο 4» την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου. Αναφορικά με τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου, ο Βασίλη Κούκουρας δήλωσε πως στην αρχική πρόταση για τη σειρά, δεν είχε συμφωνήσει με το κανάλι για οικονομικούς λόγους και παράλληλα αποκάλυψε τον ηθοποιό που θα έπαιζε τον ρόλο με τον οποίο ταύτισε το όνομά του. «Στον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου ήταν αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αυτό το έμαθα κι εγώ όταν το είπε ο ίδιος.

Αυτόν τον ρόλο μου τον είχε προτείνει ο, εγώ δεν τα είχα βρει τότε με το κανάλι στα οικονομικά. Μέσα σε αυτό το διάστημα φαίνεται πως πήγανε στον Ρένο, δεν ξέρω αν το είχαν προτείνει και σε άλλους ανθρώπους», ανέφερε ο Βασίλης Κούκουρας. Και πρόσθεσε: «Γίνανε δεχτοί οι όροι μου. Νομίζω ότι έχει συμβάλει και ο Χάρης Ρώμας σε αυτόν τον τομέα. Δεν ήμουν υπερβολικός, αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Θεωρούμαι τυχερός σε αυτό το επάγγελμα και μου έχει δοθεί απλόχερα η τύχη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις