Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός εξέδιδε γυναίκες: Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του 23χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός εξέδιδε γυναίκες: Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του 23χρονου

Αστυνομικός εξέδιδε γυναίκες: Στο κινητό του αστυνομικού βρέθηκαν φωτογραφίες με γυναίκες και με αναγραφόμενες τιμές για παροχή ερωτικών υπηρεσιών

Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις για συνάδελφό τους βρέθηκαν αστυνομικοί που τα ξημερώματα της Τετάρτης θέλησαν να κάνουν έλεγχο σε επιβαίνοντες αυτοκινήτου στα Σεπόλια που τους κίνησε την υποψία. Ηταν 2:45 το πρωί όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτη κίνησε αυτοκίνητο σταθμευμένο πλησίον του μετρό Σεπολίων. Πλησίασαν ζήτησαν στοιχεία και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται η παράνομη δραστηριότητα του 23χρονου συναδέλφου τους. Μια σειρά ψεμάτων του 23χρονου στους αστυνομικούς που διενεργούσαν τον έλεγχο σε συνδυασμό με τα όσα ο ίδιος τους αποκάλυψε δίνοντάς τους το κινητό του τηλέφωνο, έφεραν αποκαλύψεις για την παράνομη δράση του νεαρού αστυνομικού.

Η πρώτη αντίδραση του νεαρού αστυνομικού στις ερωτήσεις των συναδέλφων του ήταν ότι του έκλεψαν το μηχανάκι -για το οποίο δεν είχε δηλωθεί ποτέ κλοπή και ζήτησε βοήθεια από τους υπολοίπους για να το βρουν. Σε εκείνο το σημείο έδωσε το κινητό του στους συναδέλφους του που διενεργούσαν τον έλεγχο οι οποίοι αμέσως διαπίστωσαν ότι υπήρχαν και προηγούμενες συνομιλίες μεταξύ τους. Οι αστυνομικοί συνέχισαν τις ερωτήσεις στον νεαρό συνάδελφό τους εκείνος ωστόσο αδυνατούσε να απαντήσει σε απλές ερωτήσεις για το ποια είναι η πινακίδα του αυτοκινήτου κλπ. Σε εκείνο το σημείο τους έδωσε ξανά το κινητό του για να δουν φωτό του αυτοκινήτου του που είχε αποθηκευμένη στο VIBER στο πλαίσιο κάποιας συνομιλίας. Τότε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε συνομιλία του ο συνάδελφός τους είχε ανταλλάξει φωτογραφία ενός όπλου για το οποίο ανέγραφε τιμή.

 

Kanesex

Το κινητό του αστυνομικού και μια δεύτερη συσκευή τηλεφώνου που είχε μαζί του κατασχέθηκε και από την επεξεργασία του προέκυψε η εγκληματική δράση του 23χρονου. Στις φωτό του βρέθηκαν φωτό γυναικών σε κατάσταση πιθανόν αιχμαλωσίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες σε μια από αυτές απεικονίζεται γυναίκα να κρτά φύλλο χαρτιού στο οποίο αναγράφεται Kanesex Επαλήθευση προφίλ Ιούλιος 2.2023. Υπήρχαν ακόμη φωτό με αναγραφόμενες τιμές για παροχή ερωτικών υπηρεσιών. Εντοπίστηκαν ακόμη φωτό με οπλισμό πυροβόλα όπλα και ναρκωτικές ουσίες οι οποίες σε συνδυασμό με τα απεικονιζόμενα επίσης σε φωτογραφίες μεγάλα χρηματικά ποσά παραπέμπουν σε διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις