Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γάζα νοσοκομείο βομβαρδισμός: Παιδιά παίζουν και τραγουδούν 20 ώρες πριν το χτύπημα
ΚΟΣΜΟΣ

Γάζα νοσοκομείο βομβαρδισμός: Παιδιά παίζουν και τραγουδούν 20 ώρες πριν το χτύπημα

Γάζα νοσοκομείο βομβαρδισμός: Κανείς δεν περίμενε ότι λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο θα γινόταν η πιο φονική επίθεση στη Γάζα τα τελευταία 15 χρόνια

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το νοσοκομείο Al-Ahli Baptist στη Γάζα περίπου 20 ώρες πριν το αιματηρό χτύπημα με τους εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες το βράδυ της Τρίτης δημοσιεύει το πρακτορείο Anadolu. Στο βίντεο αυτό φαίνονται παιδιά μικρής ηλικίας να παίζουν παιχνίδια και να τραγουδάνε χωρίς να γνωρίζουν ότι τις επόμενες ώρες το συγκεκριμένο νοσοκομείο θα γίνει στόχος της πιο φονικής επίθεσης στη Γάζα τα τελευταία 15 χρόνια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Γάζα που ελέγχεται από τη Χαμάς τουλάχιστον 500 είναι οι νεκροί από το χτύπημα της Τρίτης. Αντίθετα εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Γάζας έκανε λόγο για περίπου 300 νεκρούς από το χτύπημα.

Μετά την επίθεση, δε, εξελίχθηκε ένα blame game ανάμεσα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και τη Χαμάς με το Τελ Αβίβ να υποστηρίζει ότι ήταν λάθος χτύπημα της Ισλαμικής Τζιχάντ και την Χαμάς να κατηγορεί το Ισραήλ.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις