Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίντεο: Ο σκύλος της Δίωξης “ξετρυπώνει” κοκαΐνη, πιστόλι, σφαίρες
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Ο σκύλος της Δίωξης “ξετρυπώνει” κοκαΐνη, πιστόλι, σφαίρες

Μέσα σε ΙΧ - 4 συλλήψεις

Ο σκύλος της Δίωξης δεν άφησε κανένα περιθώριο να μείνει κρυμμένο το μυστικό των επιβατών ενός αυτοκινήτου, το οποίο ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών για να το ελέγξουν στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ήταν βέβαιοι οι αστυνομικοί, από τις πληροφορίες που είχαν ότι οι επιβαίνοντες αλλοδαποί, μεταφέρουν κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες σε ειδικές κρύπτες του αυτοκινήτου, που χρησιμοποιούσαν.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Ωστόσο, δεν γνώριζαν που ακριβώς. Στο σημείο εκείνο ανέλαβε δράση ο σκύλος. Με επιμονή άρχισε να βάζει τη μουσούδα του σε όλα τα πιθανά σημεία, που «γνώριζε» από άλλες περιπτώσεις ότι πρόκειται για κρύπτες. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ωστόσο, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, επέμεινε πολύ. Δεν άργησε να «δείξει» με τον τρόπο του ότι η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη στο εσωτερικό της της  πλάτης του καθίσματος του συνοδηγού.

Έσκισαν την επένδυση

Ο αστυνομικός που ήταν δίπλα του και τον παρακολουθούσε, τράβηξε το κάλυμμα του καθίσματος και είδε να πέφτει η κοκαΐνη, αλλά και ένα πιστόλι με πολλές σφαίρες. «Από τη διερεύνηση(σ.σ. των πληροφοριών),», αναφέρει η Αστυνομία  «προέκυψε ότι οι ανωτέρω διαμένουν σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, ενώ χρησιμοποιούν τα οχήματά τους με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση αυτών.

Κοκαΐνη, πιστόλι, σφαίρες, μετρητά

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα όπου επέβαιναν δύο συλληφθέντες, με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδική αυτοσχέδια κρύπτη, στο εσωτερικό της πλάτης του καθίσματος του συνοδηγού και κατασχέθηκαν:

Δύο ανισοβαρείς αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 304 γραμμαρίων,  πυροβόλο όπλο (πιστόλι) με γεμιστήρα, η οποία περιείχε 6 φυσίγγια, κουτί που περιείχε 9 φυσίγγια των 9mm και 5 κινητά τηλέφωνα,   το χρηματικό ποσό των 5.420 ευρώ,  κάρτα εισόδου σε πάρκινγκ και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο».

Ακολούθησαν έρευνες σε οικίες, όπου εντοπίστηκαν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Εκεί  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:  Το χρηματικό ποσό των 5.150 ευρώ,  πλαστική συσκευασία, περιέχουσα κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 5,15 γραμμαρίων, 2 κλειδιά οχημάτων και δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις