Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης Νέα Υόρκη: Η καλησπέρα και οι… ρωγμές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης Νέα Υόρκη: Η καλησπέρα και οι… ρωγμές

Κασσελάκης Νέα Υόρκη: «Η πρώτη μεγάλη ρωγμή έγινε, πάμε τώρα για τον επόμενο σταθμό τις ευρωεκλογές» καταλήγει στο μήνυμά του

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την ώρα που έβγαιναν τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών πετούσε για Νέα Υόρκη. Ωστόσο, από την αμερικανική μεγαλούπολη ανήρτησε βίντεο, όπου λέει «ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε», κάνοντας μνεία στη στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον β’ γύρο, στηρίζοντας «προοδευτικούς υποψηφίους». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο του βίντεο ξεκινάει λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να βρίσκεται σήμερα σε μια γιορτή της δημοκρατίας, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τονίζει την απάντηση που πήρε στον β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και συγχαίρει για την εκλογή τους, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, τον νέο δήμαρχο Αθηνών Χάρη Δούκα, τον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, την νέα Δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη και τον νέο Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, αλλά και όλους τους προοδευτικούς υποψηφίους που πέτυχαν νίκες.

«Η πρώτη μεγάλη ρωγμή έγινε, πάμε τώρα για τον επόμενο σταθμό τις ευρωεκλογές» καταλήγει στο μήνυμά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην πλατφόρμα X

Ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε.
Σας στέλνω ένα μήνυμα από τη Νέα Υόρκη.
Για τον προοδευτικό κόσμο που ύψωσε ανάστημα.
Για τη σύγχρονη Αριστερά που ακομπλεξάριστα είπε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, «είμαστε με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους».
Και είδατε τι έγινε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις