Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις ΣΚΑΙ: Ο υπουργός σχολιάζει την… έκρηξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις ΣΚΑΙ: Ο υπουργός σχολιάζει την… έκρηξη

Άδωνις ΣΚΑΙ:Τα βίντεο που τον τρόλαραν στο Twitter αποθέωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, την επομένη των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Μεγάλη ένταση επικράτησε το βράδυ της Κυριακής (15/10) στο πλατό του ΣΚΑΪ, κατά την διάρκεια της συζήτησης για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Οι καλεσμένοι πολιτικοί ενεπλάκησαν σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Το πρωί της Δευτέρας (16/10) ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του, αποθεώνοντας μάλιστα, το τρολάρισμα που «έφαγε» στο Twitter.

«Θα μιλήσω λίγο επί προσωπικού, επειδή μου έχουν φτιάξει κάτι ώραία βίντεο από την χθεσινή παρουσία μου εδώ στον ΣΚΑΪ… Αυτός ο Ιερώνυμος boss, είναι ένας λογαριαμός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολύ έξυπνος. Δεν τον ξέρω, αλλά τα κάνει ωραία. Μου έχει κάνει ένα πολύ ωραίο βίντεο όπου λέω στην αρχή ”ψυχραιμία” και μετά είμαι σε φάση που έχει εκραγεί. Εντάξει δεν είναι και το δυνατότερό μου χαρακτηριστικό. Θέλω να είμαι ειλικρινής», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Όμως θέλω να είστε και εσείς λίγο δίκαιοι μαζί μου. Αν βλέπατε την χθεσινή εκπομπή, με άφηναν να μιλήσω; Επί μισή ώρα με διέκοπταν ασταμάτητα. Του ΠΑΣΟΚ. Δεν ήταν αλαζονική αυτή η συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ; Δηλαδή αν το ΠΑΣΟΚ, με μία νίκη τέτοιου τύπου στην Αθήνα, ξαφνικά τα στελέχη του βγαίνουν στα κανάλια και φέρονται έτσι;».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις