Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρατερός Κατσούλης για Καραβάτου: “Είναι σαν να έχουμε μονογονεϊκές οικογένειες”
LIFESTYLE

Κρατερός Κατσούλης για Καραβάτου: “Είναι σαν να έχουμε μονογονεϊκές οικογένειες”

Κρατερός Κατσούλης για Καραβάτου: Το δικό μας κομμάτι, των ενήλικων δεν αφορά κανέναν, τόνισε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Για την κατανομή του χρόνου που περνά με τα παιδιά του, από τότε που χώρισαν με την Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες», όπου και είπε: «Οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει, οπότε είχα μια δική μου εμπειρία για το πώς είναι αυτή η διαδικασία, πώς είναι αυτή η συνθήκη. Οπότε γνώριζα ότι σε κανένα παιδί δεν αρέσει να μην έχει και τους δυο γονείς μαζί. Αυτό είναι συνθήκη. Στο συναισθηματικό επίπεδο είπαμε από κοινού ότι το κομμάτι το δικό μας, των ενήλικων δεν αφορά κανέναν».

«Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών να παραμείνει άθικτο. Σε συνεννόηση, μεταξύ μας οι ενήλικες, και σε συνεννόηση με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες».

Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί

«Η μόνη δυσκολία είναι ότι τώρα είναι σαν να είμαστε ο καθένας μόνος του, single parent. Σαν να είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δηλαδή όταν τα παιδιά είναι με την Κατερίνα είναι με την Κατερίνα, όταν είναι μαζί μου είναι μαζί μου. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί. Η δυσκολία είναι στη διευθέτηση της καθημερινότητας. Επειδή για μένα τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου και ήταν ανέκαθεν, οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς έχουν να κάνουν με το πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά» συνέχισε.

«Θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα. Υπάρχουν οι καθημερινές μέρες και τα Σαββατοκύριακα. Ανάλογα με τις δουλειές μας και ανάλογα τα θέλω των παιδιών μας. Αν είναι μαζί μου και μου πουν θέλουμε να πάμε στη μαμά, τηλεφωνώ στη μαμά και αντίστοιχα από την πλευρά της Κατερίνας» είπε τέλος, ο Κρατερός Κατσούλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις