Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ – ΣΚΑΙ: Πορτοσάλτε κατά Κασσελάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ – ΣΚΑΙ: Πορτοσάλτε κατά Κασσελάκη

Εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ - ΣΚΑΙ: Θέση για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Γιώργο Αυτιά και τον Στέφανο Κασσελάκη πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Την απουσία του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΪ, μετά την δήλωση του Γιώργου Αυτιά για τον Στέφανο Κασσελάκη και την αντίδραση του τελευταίου, σχολίασαν στην εκπομπή «Σήμερα» οι δημοσιογράφοι του σταθμού. Σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε: «Εγώ νομίζω ότι ο κ.Κασσελάκης παραμένει στην αυλή της ανοησίας και του αυταρχισμού. Όταν λοιπόν θίγεται κάποιος πολιτικός αρχηγός δεν απαντά ο ίδιος σε αυτόν που τον έθιξε. Εάν εθίγη… Κι αν εθίγη η προσωπικότητά του, εκεί είναι τα δικαστήρια να πάει παρακάτω. Αλλά δεν απαντάει ο πολιτικός αρχηγός, αλλά οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν. Ένα το κρατούμενο».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πρόσθεσε: «Ο πολιτικός αρχηγός δεν ζητά ποτέ ή δεν πρέπει να ζητά ποτέ την απόλυση ενός επαγγελματία δημοσιογράφου. Δηλαδή να πάρει τον καναλάρχη και να του πει να διώξει τον τάδε δημοσιογράφο. Γι αυτό λέω ότι είναι η συνέχεια της ανοησίας. Αν το σκέφτηκε μόνος του ο κ.Κασσελάκης έπρεπε αυτοί που τον περιβάλλουν να του πουν ότι κάνει λάθος και εκείνος θα έπρεπε να πει αν του το πρότειναν οι συνεργάτες του, ότι αυτά δεν γίνονται. Είναι λάθος να ζητά οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός την απόλυση δημοσιογράφου. Αυτό πρώτα από όλα είναι γραφικότητα. Δεύτερον, είναι αυταρχικό». Τέλος ο Άρης Πορτοσάλτε συμπλήρωσε: «Και θα πρέπει να πούμε ότι ο πολιτικός αρχηγός δεν πρέπει να ενεργεί σπασμωδικά. Αυτά είναι σφάλματα, τα οποία πρέπει να διορθωθούν».

Αυτιάς κατά Κασσελάκη: «Δεν βγαίνεις και λες απολύστε τον – Με πήραν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ»
Ξεσπά η Σία Κοσιώνη στον αέρα: «Είμαι 17 χρόνια παρουσιάστρια στον ΣΚΑΙ, δεν δεχόμαστε μαθήματα στο συγκεκριμένο θέμα»
Γεωργιάδης για το θέμα Αυτιά – Κασσελάκη: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν δυσανεξία με την διαφορετική άποψη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις