Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Ζέρβας για ήττα από Αγγελούδη: Δεν κρύφτηκα ποτέ – Σεβαστή η κρίση των πολιτών
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ζέρβας για ήττα από Αγγελούδη: Δεν κρύφτηκα ποτέ – Σεβαστή η κρίση των πολιτών

Ζέρβας για ήττα από Αγγελούδη: «Είμαι περήφανος γιατί μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με προοπτικές. Σεβαστή η κρίση των πολιτών» πρόσθεσε.

Σε αλλαγή του δημαρχιακού θώκου οδηγήθηκε η συμπρωτεύουσα. Ειδικότερα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, με μεγαλύτερη ενσωμάτωση να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ο Στέλιος Αγγελούδης έλαβε σχεδόν το 68% ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας το 32%. Σε επίπεδο εδρών, ο πρώτος λαμβάνει 26 έδρες και ο δεύτερος 7. Μάλιστα, ο κ. Ζέρβας, λίγο μετά την ήττα του, προέβη σε δήλωση, όπου μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν κρύφτηκε ποτέ και ότι είναι σεβαστή η κρίση των πολιτών.

«Δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε φυγομάχησα, ακόμα και όταν έπρεπε να πάρω προσωπικό κόστος», δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Είμαι περήφανος γιατί μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με προοπτικές. Σεβαστή η κρίση των πολιτών» πρόσθεσε. Την πρώτη Κυριακή, ο κ. Ζέρβας, συγκέντρωσε 27,33% και ο κ. Αγγελούδης 25,74%. Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις κάλπες, θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά της, την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις