Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 8χρονος Ζεφύρι: “Αυτοί τον βάφτισαν, αυτοί τον σκότωσαν”
ΕΛΛΑΔΑ

8χρονος Ζεφύρι: “Αυτοί τον βάφτισαν, αυτοί τον σκότωσαν”

8χρονος Ζεφύρι: Γνωστοί στις Αρχές οι δύο δράστες που αναζητούνται για τη δολοφονία του 8χρονου σε καταυλισμό Ρομά στο Ζεφύρι.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 8χρονο στο Ζεφύρι. H τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε καταυλισμό Ρομά όπου το παιδί έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στην αυλή του σπιτιού του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Ρομά στην Οδό Αντύπα, έπεσαν πυροβολισμοί κατά τους οποίους τραυματίστηκε το άτυχο αγόρι. Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Η μητέρα του θύματος υποστηρίζει ότι χθες, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, είδε τους δύο δράστες να περνούν έξω από το σπίτι της. Στη συνέχεια, επέστρεψαν, κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, γαζώνοντας το σπίτι, με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί θανάσιμα στο μάτι, τη στιγμή που έπαιζε ανύποπτο στην αυλή. Στην περιοχή, αμέσως μετά το περιστατικό, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς μεταξύ των δύο οικογενειών φαίνεται να υπάρχει βεντέτα. Μάλιστα, στο παρελθόν είχαν μεγάλες διαφορές, ενώ σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του παιδιού, οι δύο δράστες είναι και νονοί του 8χρονου.

“Κατεβήκαν όλοι κάτω και ρίξανε πάνω μας κατευθείαν” είπε η γυναίκα και πρόσθεσε στους δημοσιογράφους ότι αυτοί που βάφτισαν τον 8χρονο, αυτοί και τον σκότωσαν. Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι οι δράστες, που αναζητούνται, είναι γνωστοί στις Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις