Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντάνι Άλβες: «Ξέσπασε» η πρώτη σύζυγος – «Για μένα δεν υπάρχει, είναι νεκρός»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντάνι Άλβες: «Ξέσπασε» η πρώτη σύζυγος – «Για μένα δεν υπάρχει, είναι νεκρός»

Ντάνι Άλβες: Η Ντινόρα Σαντάνα είναι μητέρα των δύο παιδιών του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα που έχει φυλακιστεί στη Βαρκελώνη για βιασμό

Ενώ ο Ντάνι Άλβες τα βρήκε με την δεύτερη σύζυγό του, Τζοάνα Σανθ, η πρώτη άλλαξε στάση και τον… κατακεραυνώνει. Η Βραζιλιάνα Ντινόρα Σαντάνα με την οποία ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της “Σελεσάο” έχει δύο παιδιά όταν του απαγγέλθηκε η κατηγορία του βιασμού 23χρονης σε κλαμπ στη Βαρκελώνη τον είχε υπερασπιστεί δηλώνοντας ότι πιστεύει στην αθωότητά του. Η Σαντάνα άλλαξε γραμμή και μιλώντας στο «Cuatro al día» τόνισε μεταξύ άλλων: «Για μένα δεν υπάρχει, για μένα έχει πεθάνει. Πάντα κατέβαζα το κεφάλι μου, δεν έκανα ποτέ σόου, δεν έκανα ποτέ σκάνδαλα. Κανείς δεν με έχει πιέσει στην αρχή, αλλά το έκανα για να βοηθήσω τον πατέρα των παιδιών μου. Τον υπερασπίστηκα μάλιστα δημόσια και το μετανιώνω πολύ. Η προσδοκία μου είναι να μείνω όσο πιο μακριά από αυτόν τον κύριο».

Ο Άλβες και η Σαντάνα ήταν παντρεμένοι από το 2002 έως το 2011. Μαζί, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Ντάνιελ (17) και τη Βιτόρια (16). Μάλιστα η πρώην του τον έχει πάει και στο δικαστήριο αφού δεν πληρώνει όσα έχουν συμφωνηθεί για τα παιδιά τους. Επιπλέον αποκάλυψε ότι την τελευταία φορά που πήγε τα παιδιά τους στην Ισπανία για να τα δει ο Άλβες εκείνος δεν έδωσε σημασία. «Τα παιδιά μου πέρασαν 10 ημέρες σε ένα διαμέρισμα περιμένοντας τον πατέρα τους. Δεν τον είδαν ποτέ. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις