Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Δραγούμη σύζυγος: Είμαστε 22 χρόνια μαζί, επειδή θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα
LIFESTYLE

Ναταλία Δραγούμη σύζυγος: Είμαστε 22 χρόνια μαζί, επειδή θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα

Ναταλία Δραγούμη σύζυγος: Ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές, συνέχισε μιλώντας για τον Έντι Ρόμπερτς - Δείτε το βίντεο

Για τον ρόλο της ως σύζυγος, αλλά και ως μητέρα μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ελένη», η ηθοποιός είπε αρχικά σχετικά με τα παιδιά της: «Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και φύγουν είναι μια άλλη φάση και αυτό απασχολεί πολύ κόσμο. Μου λείπει το ότι δεν είμαι ο σοφέρ των παιδιών μου, μου λείπουν οι ώρες μέσα στο αυτοκίνητο που μιλούσα πιο προσωπικά με τα παιδιά μου».

Αναφορικά με την μητρότητα, τόνισε ότι: «Η μητέρα μου πάντα μου έκανε πλύση εγκεφάλου για τα παιδιά, είναι παλαιών αρχών το να λες στο παιδί σου κάνε παιδιά. Πάντα έλεγα ότι και να μην βρω αυτόν που θέλω για να κάνω παιδί, θα κάνω μόνη μου». Τέλος, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς, για τον οποίο και δήλωσε: «Με τον άνδρα μου είμαστε 22 χρόνια επειδή θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα να είμαστε μαζί. Με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε και αυτό δεν ξεχνιέται. Ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις