Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αποστολάκης για αντάρτες ΝΔ: Παραφράστηκε η δήλωσή μου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστολάκης για αντάρτες ΝΔ: Παραφράστηκε η δήλωσή μου

Αποστολάκης για αντάρτες ΝΔ: «Είπα ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις και είπα ανάλογα θα δούμε τι θα μπορούσε να υποστηριχθεί», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τη δική του απάντηση για τη θύελλα που προκάλεσαν οι χθεσινές του αναφορές σχετικά με στήριξη των ανταρτών της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης. Όπως είπε ο ναύαρχος, «παραφράστηκε η δήλωσή μου» και εξήγησε ότι «είπα ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις και είπα ανάλογα θα δούμε τι θα μπορούσε να υποστηριχθεί. Είναι ξεκάθαρο ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τα προοδευτικά ψηφοδέλτια».

«Έχει πει και ο κύριος Κασσελάκης ότι στηρίζει τα προοδευτικά ψηφοδέλτια», ανέφερε και τόνισε «ήμουν ξεκάθαρος, ερμηνεύτηκε λίγο διαφορετικά».

Σχολιάζοντας την χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΒ, ο  Ευάγγελος Αποστολάκης είπε στα Παραπολιτικά: «Η Αριστερά δεν δαιμονοποιεί το κεφάλαιο. Αυτό είπε ο κύριος Κασσελάκης. Δεν είναι σημείο αναφορά οι φόροι. Δεν θα αυξήσει φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση χθες ήταν στο πλαίσιο για να δοθεί η θέση που έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της οικονομία. Οι λεπτομέρειες θα κουβεντιαστούν στην πορεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις