Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Αλκιβιάδης Στεφανής: Οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου έδειξαν ότι θέλουν αλλαγή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αλκιβιάδης Στεφανής: Οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου έδειξαν ότι θέλουν αλλαγή

Αλκιβιάδης Στεφανής: «Πιστεύω ότι ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται ότι, ό,τι γίνεται είναι για το καλό του τόπου του», είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής μίλησε στο «MEGA» για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Φάνηκε τελικά ότι δεν το πίστευα μόνο εγώ ότι θα φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά το πίστευαν και οι πολίτες του Bορείου Αιγαίου. Οι πολίτες έδειξαν ότι ήθελαν να γίνει μία αλλαγή. Οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου είναι εξαιρετικά αντικειμενικοί και εκτιμούν την αξιοκρατία δεν θα είχαν πρόβλημα να δώσουν την νίκη από την πρώτη Κυριακή. Δεν το έκαναν όμως, και με την ψήφο τους έδειξαν ότι θέλουν αλλαγή», είπε αρχικά. «Στην πρώτη δημοσκόπηση ήμουν 7 μονάδες πίσω, και τώρα βρέθηκα σχεδόν 7 μονάδες μπροστά. Σε διάστημα 2 μηνών καταφέραμε να καλύψουμε αυτή την διαφορά», συμπλήρωσε ο κ. Στεφανής.

Τι τον προβληματίζει για τον 2ο γύρο;

«Πιστεύω ότι ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται ότι, ό,τι γίνεται είναι για το καλό του τόπου του. Εδώ οι πολίτες ψηφίζουν με γνώμονα το καλό του τόπου τους, όχι απαραίτητα με κομματικό πρόσημο. Μπορεί να υπάρχει και ο αντίλογος αλλά οι πολίτες θα δείξουν τι επιθυμούν για τον τόπο τους», τόνισε χαρακτηριστικά.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις