Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαμβακούση έγκυος: Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί
LIFESTYLE

Βαμβακούση έγκυος: Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Βαμβακούση έγκυος: Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας

Έντονη ήταν η φημολογία το τελευταίο διάστημα που ήθελε τον Γιώργο Αγγελόπουλο με την Δήμητρα Βαμβακούση να περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Τα πρώτα δημοσιεύματα ξεκίνησαν την ημέρα που το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Η εμφάνιση της Δήμητρας Βαμβακούση με φουσκωμένη κοιλιά ήταν αρκετή για να αρχίσουν οι φήμες εγκυμοσύνης. Τα πράγματα μάλιστα, πυροδοτήθηκαν μετά από δήλωση του Πέτρου Νάζου στις τηλεοπτικές κάμερες, όταν αποκάλυψε πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μέχρι και σήμερα, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor δεν έχω τοποθετηθεί δημόσια για όσα γράφονται ενώ η Δήμητρα σε πρόσφατες δηλώσεις της δεν δίστασε να δείξει και την ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν είναι έγκυος.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους

Την φημολογία όμως, έρχεται να «επιβεβαιώσει» το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real Life, όπου αναφέρει πως το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του. Είναι γεγονός ότι οι δυο τους αντιμετώπισαν μία τεράστια δυσκολία και στεναχώρια, καθώς λίγες ώρες μετά το γάμο τους έφυγε απ’ τη ζωή πολύ αγαπημένη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Αυτό το γεγονός σημάδεψε τη χαρά τους, αλλά η Δήμητρα Βαμβακούση στέκεται στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει.  Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ενώ για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, παρόλο που οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν αρκετά συχνές. Και αυτό το διάστημα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν αποστασιοποιηθεί από τα media, καθώς διανύουν περίοδο πένθους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις