Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόσιαβα – Αλεξάνδρου: “Με ξεφτίλισε ως γυναίκα, μάνα, σύζυγο”
LIFESTYLE

Κόσιαβα – Αλεξάνδρου: “Με ξεφτίλισε ως γυναίκα, μάνα, σύζυγο”

Κόσιαβα - Αλεξάνδρου: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time»

Ένα άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν, όταν η ίδια, όπως υποστηρίζει, είχε γίνει αποδέκτης απειλών από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, διηγήθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time» και με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, περιέγραψε ένα περιστατικό μεταξύ τους που έλαβε χώρα το 2017.

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά και την αποκάλυψη που έκανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, ότι είχε δεχτεί απειλές από τον παρουσιαστή, με τον ίδιο να καταγγέλλει στη συνέχεια το γεγονός στην αστυνομία.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η αποκάλυψή της για το απειλητικό τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σήμερα, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε πως και η ίδια είχε δεχτεί το 2017 απειλητικό τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αφορμή ρεπορτάζ που προβλήθηκε σε εκπομπή που παρουσίαζε η ίδια και τον αφορούσε.

«Το καλοκαίρι του 2017 στο Εpsilon έκανα μία εκπομπή, την παρουσίαζα. Εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος τότε είχε σχέση με την Όλγα Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος και πλέον κουμπάρος του, Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει διάφορα στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει. Δεν ξέρω αν το έκανε στην πλάκα ή στα σοβαρά. Το 2017 έγινε», είπε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

“Εγώ μαζί του είχα πολύ καλές σχέσεις”

«Εγώ είχα πληροφορίες ότι το ζευγάρι περνούσε μία κρίση. Βγάζω εγώ το θέμα και το απόγευμα πηγαίνω με την οικογένειά μου στην παραλία. Χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω “Δημήτρης Αλεξάνδρου”. Εγώ μαζί του είχα πολύ καλές σχέσεις, δουλέψαμε μαζί στην Μενεγάκη, κάναμε μαζί βίντεο, ρεπορτάζ. Περνούσαμε πάρα πολύ ωραία. Τώρα τα λέμε χαρούμενα, αλλά δεν ήταν τότε χαρούμενα», συνέχισε η ίδια.

«Γυρίζει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο τηλέφωνο και με απειλεί. Μου λέει “να ξέρεις, θα κάνω αυτό και αυτό. Θα σε ξεφτιλίσω θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω”. Ήταν έξαλλος. Του είπα “συγγνώμη αν σε στεναχώρησα και πως την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Δεν είπαμε κάτι που να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου”… Ήταν ο άνδρας μου δίπλα, το βάζω ανοιχτή ακρόαση να ακούει, γιατί αυτά που έλεγε ήταν για μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα και ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται», τόνισε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Την επόμενη ημέρα, και ενώ έχω ενημερώσει την ΕΣΗΕΑ, τη διοίκηση του Epsilon και οι δημοσιογράφοι όλοι το ξέρουν, βγαίνω και κάνω δήθεν κωλοτούμπα για όσα είχα πει για τη σχέση του Αλεξάνδρου. Ήθελα να το τελειώσω, γιατί δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία να πάρω δικηγόρο να ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες», εξήγησε.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο τότε, και η δική μου οικογένεια ιερή είναι, με αυτά που μου έλεγε και με έθιξε. Δεν του κρατάω κακία, τον εκτιμώ τον Δημήτρη, αλλά πρέπει πάνω στον θυμό μας να τα ζυγίζουμε και να τα μετράμε, όταν παίζουμε με την αξιοπρέπεια και την υπόληψη των ανθρώπων και οικογένειες. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρέπει να ελέγξει τον θυμό του», τόνισε η ίδια κλείνοντας τη σχετική τοποθέτηση, αναφερόμενη, παράλληλα, στη συγγνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου προς τον Χρήστο Κούτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις