Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκαναν την… τύχη τους οι διαρρήκτες
ΕΛΛΑΔΑ

Έκαναν την… τύχη τους οι διαρρήκτες

Δυο αλλοδαποί διέρρηξαν δυο σπίτια στην Κατερίνη και άρπαξαν μετρητά ύψους 12.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια για την δράση δυο αλλοδαπών που διέρρηξαν δυο σπίτια στην Κατερίνη και άρπαξαν μετρητά ύψους 12.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Κι αυτό, γιατί στο σπίτι του ενός βρέθηκαν κοσμήματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται. Οι δυο διαρρήξεις είχαν γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, αλλά η λεία τους δεν βρέθηκε όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του αλλοδαπού, όπου κατασχέθηκαν τα κοσμήματα που προέρχονται από άλλη κλοπή, 100 δολάρια, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του δεύτερου δράστη και την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

Άρπαξαν μεγάλο ποσό από τροχόσπιτο

Άλλη μια διάρρηξη, που είχε γίνει τον περασμένο Μάιο σε ένα τροχόσπιτο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Πιερίας, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Κατερίνης. Από την έρευνα προέκυψε ότι αυτοί που άρπαξαν μετρητά ύψους 3.000 ευρώ μέσα από το τροχόσπιτο ήταν δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αλεξάνδρειας η διάρρηξη που είχε γίνει τον Αύγουστο σε μια εκκλησία σε περιοχή της Ημαθίας και ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας που προκάλεσε φθορές και παραβίασε το παγκάρι, από το οποίο άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν. Σε βάρος του ιερόσυλου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις