Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μακελειό στην Αρτέμιδα: Το αρχικό σχέδιο των εκτελεστών
ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Το αρχικό σχέδιο των εκτελεστών

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Συνταρακτική εξέλιξη στο μακελειό

Ξεπερνάει τη φαντασία το αρχικό σχέδιο των δραστών που ανέλαβαν την εξαπλή δολοφονία των Τούρκων παρανόμων στην περιοχή της Αρτέμιδας, στις 19 του περασμένου Σεπτεμβρίου. Το αρχικό σχέδιο του 32χρονου, ήδη συλληφθέντα Τούρκου εγκεφάλου της εξαπλής δολοφονίας, προέβλεπε την φυσική εξόντωση των έξι Τούρκων, από τους ίδιους εκτελεστές, οι οποίοι, όμως, θα εμφανίζονταν στο κρησφύγετο, όπου κρύβονταν τα θύματα, σαν…κομμωτές!!!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο 32χρονος, που είχε ήδη περάσει στο «αντίπαλο» στρατόπεδο της ομάδας των έξι και έψαχνε να τους παγιδεύσει, χρησιμοποίησε το τέχνασμα του…κουρέα, γιατί πίστευε ότι θα περνούσε εύκολα στα θύματα. Είναι η πρακτική, που χρησιμοποιούν, τα μέλη των κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών! Με δεδομένο ότι και ο 32χρονος, που πίστευαν ότι ήταν φίλος τους, τους είχε εξασφαλίσει ταξιδιωτικά έγγραφα για ταξίδι στην Ιταλία, κλεμμένα από ευρωπαίους πολίτες, τους πρότεινε να δεχθούν τους «κουρείς», προκειμένου, με τα ψαλίδια και τις μηχανές, να τους κάνουν να μοιάζουν με τους νόμιμους κατόχους των ταξιδιωτικών εγγράφων και να μην κινήσουν υποψίες στον έλεγχο.

Οι έξι, όμως, σύμφωνα με τα ίδια συνταρακτικά στοιχεία, δεν δέχθηκαν να τους επισκεφθεί κανένας στο κρησφύγετο, από το οποίο, απέφευγαν και να βγουν, έστω για λίγο. Μετά την άρνησή τους, ο 32χρονος, σε συνεννόηση προφανώς με άλλους κακοποιούς, που είχαν υπογράψει «συμβόλαιο θανάτου» για τους έξι, προέκριναν τη «λύση» της ενέδρας, σε μια διασταύρωση της Αρτέμιδας.

Εκεί είχαν πάρει θέσεις, τουλάχιστον τρεις εκτελεστές, οι οποίοι, όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 32χρονο, που τους μετέφερε δήθεν στο αεροδρόμιο πλησίασε, άρχισαν έναν καταιγισμό πυροβολισμών, καθώς στον τόπο του μακελειού, βρέθηκαν από την αστυνομία 55 κάλυκες από τέσσερα διαφορετικά πιστόλια!

Τρεις ή τέσσερις εκτελεστές

Που σημαίνει ότι πήραν μέρος στη δολοφονία τέσσερις εκτελεστές η τρεις και ένας πυροβολούσε με δύο πιστόλια συγχρόνως! Είναι πράγματι σενάριο γκανγκστερικής ταινία, το οποίο «αποκωδικοποιήθηκε»’ από την Αστυνομία, με τη βοήθεια σε πληροφοριακό επίπεδο, της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές αντελήφθησαν ότι πρόκειται για αιματοχυσία σε πόλεμο μεταξύ διαφορετικών συμμοριών, που δρουν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, με διακίνηση ναρκωτικών, παράτυπων μεταναστών, ακόμη και την εκτέλεση «συμβολαίων θανάτου».

Ο 32χρονος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο

Από τις πρώτες ώρες δε, είχαν πειστεί ότι ο 32χρονος Τούρκος οργανωτής, ο οποίος είχε συλληφθεί στο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για Μυτιλήνη, φέροντας πλαστά έγγραφα και σφαίρες πάνω του, είχε άμεση εμπλοκή με την εκτέλεση των έξι ομοεθνών του. Ήταν και αυτός μέλος της εγκληματικής οργάνωσης του Μπογιούν, όπου ανήκαν οι «έξι», αλλά, λέει η αστυνομία, όχι μόνο πρόδωσε τους υπόλοιπους σε αντίπαλη εγκληματική οργάνωση, αλλά φρόντισε και με κάθε λεπτομέρεια για την «επιτυχία» της εκτέλεσης. Ήδη από αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί, που ερευνούσαν την υπόθεση, γνώριζαν ότι οι εκτελεστές ήταν τουλάχιστον τρεις.

Ο 32χρονος, ο 28χρονος Τούρκος, που συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο και ένας ακόμη, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμη γνωστά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alphafreepress, οι Αρχές, έχουν στη διάθεσή τους βίντεο όπου εικονίζεται ο 28χρονος συλληφθείς να προχωρά προς το σημείο όπου είχε αποφασιστεί η ενέδρα.

Ήθελε να αγοράσει μοτοσικλέτα

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι τον είχε πλησιάσει ο 32χρονος συμπατριώτης του, του πρότεινε χρήματα να πάρει μέρος στο μακελειό κι εκείνος αρχικά δέχθηκε γιατί «ήθελα να αγοράσει μια μοτοσικλέτα»! Όμως, συνέχισε, όταν ήρθε η ώρα να πυροβολήσει, φοβήθηκε κι έφυγε τρέχοντας χωρίς να κάνει χρήση του όπλου!!! Μετά τον καταιγισμό των πυρών που δέχτηκαν τα θύματα ακολούθησαν και χαριστικές βολές. Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες αργότερα, υπάλληλοι της καθαριότητας τη Ραφήνα βρήκαν πεταμένο ένα πιστόλι, το οποίο προέκυψε ότι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. Ομως, είχε καθαριστεί καλά και δεν βρέθηκαν σε αυτό αποτυπώματα ή στοιχεία DNA. Τα υπόλοιπα πιστόλια, δεν έχουν εντοπιστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις