Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 13χρονη μητέρα Νάξος: «Θα το μεγαλώσουμε σαν δικό μας» λέει ο πατέρας της ανήλικης που γέννησε σε τουαλέτα
ΕΛΛΑΔΑ

13χρονη μητέρα Νάξος: «Θα το μεγαλώσουμε σαν δικό μας» λέει ο πατέρας της ανήλικης που γέννησε σε τουαλέτα

13χρονη μητέρα Νάξος: Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Καλά στην υγεία τους είναι τόσο η 13χρονη, που γέννησε μέσα σε τουαλέτα νοσοκομείου της Νάξου, όσο και το μωρό της. Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο πατέρας της ανήλικης δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα μεγαλώσουν το παιδί σαν δικό τους, καθώς επιθυμούν η 13χρονη να συνεχίσει το σχολείο. «Το κορίτσι είναι μια χαρά» είπε ο πατέρας της 13χρονης, προσθέτοντας ότι εάν γνώριζαν την εγκυμοσύνη της το παιδί θα είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο για να γεννήσει. «Το μωρό είναι πολύ καλά (…) Εγώ θα είμαι και πατέρας και παππούς για το εγγόνι μου. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά και θα μεγαλώσω κι αυτό σαν δικό μου. Η κόρη μου θέλω να συνεχίσει το σχολείο της και θα είμαστε στο πλευρό της», ανέφερε.

Οι δηλώσεις του πατέρα της 13χρονης

Ο πατέρας της ανήλικης συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δεν φαινόταν και δεν μας πήγε στο μυαλό».

Η υπόθεση

Το περιστατικό σημειώθηκε το προηγούμενο Σάββατο, όταν οι γονείς της 13χρονης τη μετέφεραν στα επείγοντα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, τους οποίους απέδωσαν σε χρόνια δυσκοιλιότητα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν έγκυος, της χορήγησε κλύσμα, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

Η13χρονη υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια επιπλοκή και, ελλείψει γυναικολόγου, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σύρου, όπου νοσηλεύεται μαζί με το μωράκι της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις