Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 50χρονος επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος συμμαθητή του γιου του -«Μου έδωσε 10 ευρώ…»
ΕΛΛΑΔΑ

50χρονος επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος συμμαθητή του γιου του -«Μου έδωσε 10 ευρώ…»

«Μου έδωσε 10 ευρώ...»

Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, μία οικογένεια από την Ουκρανία κατήγγειλε ασέλγεια του 14χρονου γιου της στα Χανιά από άνδρα ηλικίας 50 ετών από τη Συρία. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος, ο οποίος είναι πατέρας συμμαθητή του 14χρονου, τον πλησίασε και του έκανε ανήθικη πρόταση, προτείνοντάς του 10 ευρώ σε αντάλλαγμα.

«Η ώρα ήταν περίπου 16:00 το απόγευμα της Κυριακής. Έκανα περίπατο στον Ενετικό Λιμένα Χανίων και εκεί συνάντησα τον πατέρα του συμμαθητή μου. Μου πρότεινε να πάμε σπίτι του, προσφέροντας μου 10 ευρώ, εγώ όμως αρνήθηκα κι έφυγα», είπε ο ανήλικος.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 5οχρονος προσέγγιζε το αγόρι, καθώς πριν από περίπου έναν χρόνο και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022, φέρεται να είχε καταφέρει να ασελγήσει σε βάρος του. Η συνάντηση είχε γίνει στην ακτή Μιαούλη Χανίων . Τότε, ο κατηγορούμενος φέρεται να οδήγησε το παιδί στο σπίτι του εκεί όπου άρχισε να το θωπεύει στα γεννητικά του όργανα προχωρώντας σε αυνανισμό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα απολογηθεί την Παρασκευή.

a person in a black hoodie
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις