Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Υποψήφιος Σγουρού Ρωσία: Τη διαγραφή Χατζάρα ζητά ο Ιωακειμίδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος Σγουρού Ρωσία: Τη διαγραφή Χατζάρα ζητά ο Ιωακειμίδης

Υποψήφιος Σγουρού Ρωσία: «Κύριε Σγουρέ τόσο προοδευτικό είναι το ''ανεξάρτητο'' ψηφοδέλτιό σας που χωράει και τους φασίστες;

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η παρουσία του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, Σπύρου Χατζάρα, για όσα κατά καιρούς έχει υποστηρίξει σε αναρτήσεις του. Ο ίδιος ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, τον οποίο οι αντίπαλοί του κατηγορούν ως ρωσόφιλο, ρατσιστή και αντισημίτη, σε χθεσινή του ανάρτηση αναφέρει: «Ομολογώ !Συμπαθώ τον Βαλόντια. Υποστηρίζω την #Ρωσία και την #Σερβία. Δεν συμπαθώ τους #Ζελένσκι και τους #Μητσοτακένσκι. Θεωρώ αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία Προδότες», ενώ ποζάρει με μπλουζάκι στο οποίο διακρίνεται το «Ζ» που συμβολίζει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, ζήτησε τη διαγραφή του από το ψηφοδέλτιο. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Ιωακειμίδης μιλά για τον αντισημίτη και φιλοναζιστή, όπως τον χαρακτηρίζει, Σπύρο Χατζάρα, που έχει πολλές φορές στο παρελθόν εκφραστεί με ρατσιστικές, μισαλλόδοξες ακόμα και ναζιστικές θεωρίες.
«Κύριε Σγουρέ τόσο προοδευτικό είναι το “ανεξάρτητο” ψηφοδέλτιό σας που χωράει και τους φασίστες; Το ελάχιστο που έχετε να κάνετε είναι να τον διαγράψετε άμεσα τονίζει ο Γ. Ιωακειμίδης.

Στη διαγραφή Χατζάρα αναφέρεται και σε δική του ανάρτηση, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης.

Γράφει στο Facebook:

«Αυτό το φασιστόμουτρο είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης έχει ζητήσει τη διαγραφή του, αλλά ο κ. Σγουρός κουνάει και το δάχτυλο σε όσους αντιδρούν.

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ όλα καλά;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις