Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπακογιάννης για Σία Κοσιώνη: “Έτρεμα σαν το ψάρι όταν πήρε τηλέφωνο”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης για Σία Κοσιώνη: “Έτρεμα σαν το ψάρι όταν πήρε τηλέφωνο”

Μπακογιάννης για Σία Κοσιώνη:Ο Κώστας Μπακογιάννης αποκαλεί τον εαυτό του "μπαμπά κουκουβάγια" και θυμάται την πρώτη επικοινωνία με τη Σία Κοσιώνη.

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος διεκδικεί να ανανεώσει τη θητεία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη μίλησε στην εκπομπή “Στιγμές” του One για τον πατέρα του, αλλά και τις γιορτές του Πάσχα που περνούσαν οικογενειακώς στην Κρήτη μαζί με τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Δήλωσε ότι δεν του αρέσει να τον φωνάζουν οι φίλοι του “δήμαρχο”, θυμήθηκε μία ιστορία με τη γιαγιά του η οποία μετά από μία διαφωνία τους στο κυριακάτικο τραπέζι τού φώναξε “κομμουνιστή βγες έξω από το σπίτι μου” και τόνισε ότι η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν εκείνη που εντόπισε το πρόβλημά του με τη δυσλεξία. Την ίδια ώρα, ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε και για τη σχέση που έχει με τα τέσσερα παιδιά του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του “μπαμπά κουκουβάγια”.

“Από πολύ νωρίς αποδέχτηκα ότι τα παιδιά μου είναι ανεξάρτητα και αυτόνομα. Ο κωδικός μας με τα παιδιά είναι “σε αγαπάω και είμαι περήφανος για σένα”. Τα αγαπάω και είμαι και περήφανος γι’ αυτά. Δόξα τω Θεώ με έχουν δικαιώσει απολύτως. Είναι τέσσερα καταπληκτικά παιδιά, τέσσερα πάρα πολύ καλά παιδιά. Δεν έχω ίχνος αντικειμενικότητας για τα παιδιά μου. Είμαι ο μπαμπάς – κουκουβάγια. Είναι πολύ καλοί μαθητές, είναι ευγενικά, έχουν συναίσθηση της πραγματικής ζωής” σημείωσε χαμογελώντας.

Η γνωριμία με τη Σία Κοσιώνη

Ως γνωστόν, ο δήμαρχος Αθηναίων είναι παντρεμένος με τη Σία Κοσιώνη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον Δήμο. Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πώς και πότε γνώρισε την παρουσιάστρια ειδήσεων.

“Δεν γνώριζα καθόλου την Σία. Την έβλεπα στις ειδήσεις, την άκουγα στο ραδιόφωνο. Στις εκλογές που κατέβαινα ως υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου το φθινόπωρο του 2010, έλαβα κάποια στιγμή ένα τηλεφώνημα ότι θέλει η Σία Κοσιώνη να με βγάλει στο ραδιόφωνο. Τρέμω σαν το ψάρι” είπε αρχικά.

“Αρχίζει η συζήτηση και η Σία όπως έχει παραδεχτεί και ομολογήσει από τότε, με περνάει “πριονοκορδέλα”. Η συζήτηση ξεκινάει με τη λογική “και ποιος πιστεύεις ότι είσαι εσύ; νομίζεις ότι είσαι γιος του Μπακογιάννη και θα γίνεις δήμαρχος;”. Με κόβει πολλά, πολλά κομματάκια, με τεμαχίζει.

Όποιος γνωρίζει την Σία Κοσιώνη, ως δημοσιογράφος δεν σταματά πουθενά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θα κάνει τη δουλειά της. Όταν τελειώνει η εκπομπή σκέφτομαι αρχικά ότι οριακά μπορεί να έχω επιβιώσει, ότι μπορεί και να μην ακούνε πολλοί Καρπενησιώτες. Μετά από λίγο χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι η Σία η οποία προφανώς έχει αρχίσει να αισθάνεται λίγο άβολα και να σκέφτεται ότι ίσως με… παραπάτησε κάτω. Συζητήσαμε και έτσι ήταν η πρώτη επαφή μας. Μετά από μερικά χρόνια γνωριστήκαμε και από κοντά, ερωτευτήκαμε και είμαστε εδώ που είμαστε τώρα, πολύ καλά” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις