Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαθωμά – Πετράκος χωρισμός: Η γνωριμία και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν
LIFESTYLE

Παπαθωμά – Πετράκος χωρισμός: Η γνωριμία και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

Παπαθωμά - Πετράκος χωρισμός: Οι «αυθόρμητες» κινήσεις τους ως ζευγάρι, η ζωή στην Πάτρα και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή μετά τις φήμες ότι χώρισε

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές, την επικαιρότητα, με τις πολυσυζητημένες τοποθετήσεις τους για διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Εκτός από τις αναρτήσεις τους στα social media, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον των εκπομπών ανά τα χρόνια και για τη δημιουργία της οικογένειάς τους εκτός γάμου, αλλά και τη σχέση του Γρηγόρη Πετράκου με τον γιο της συντρόφου του και του Πασχάλη Τσαρούχα. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, θέλουν το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι να έχει χωρίσει, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται, ούτε από τη μία ούτε από την άλλη μεριά.

Η γνωριμία τους

Με αφορμή τα παραπάνω, ήρθαν ξανά στη δημοσιότητα παλιότερες δηλώσεις τους με σπάνιες αναφορές, του ενός για τον άλλο.  Σχεδόν έναν χρόνο πριν, ο Γρηγόρης Πετράκος αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά. «Η Θεοφανία έπεσε στο κεφάλι μου σαν κεραμίδι. Εγώ τραγουδούσα και μπήκε μέσα στον χώρο “κατά λάθος”. Ήμουν σε μια μουσική σκηνή που βρισκόταν στον πρώτο όροφο. Κάτω είχε και εστιατόριο. Εκείνη έτρωγε στο εστιατόριο με τον θίασο που έπαιζε εκείνη την περίοδο και ανέβηκε πάνω για να πάει τουαλέτα γιατί μόνο πάνω είχε τουαλέτα. Ανέβηκε πάνω και βλέπει ένα live. Για να μην ενοχλήσει έμεινε να βλέπει τρία τραγούδια μέχρι να γίνει μια παύση και να πάει τουαλέτα. Απ’ ότι μου είπε μαγεύτηκε. Εγώ την είδα αμέσως, είναι δυο μέτρα κορίτσαρος. Όλοι γύρισαν και κοίταξαν.

Συναντηθήκαμε στα σκαλιά και εκεί, επειδή είναι και αυθόρμητη, της έφυγε ένα επιφώνημα “βρε αγόρι μου τι φωνάρα είσαι εσύ”. Έμεινα λίγο…Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είμαστε και οι δυο αυθόρμητοι» είπε στο «MEGA Καλημέρα». Το ζευγάρι έμενε στην Πάτρα, μιας και ο Γρηγόρης Πετράκος εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα εκεί. Στην ίδια συνέντευξη, ο τραγουδιστής περιέγραψε μερικά από τα πιο αυθόρμητα πράγματα που έχουν κάνει μαζί. Ένα από αυτό, ήταν και η βάφτιση της μιας κόρης τους. «Σκέψου ότι ήμασταν στην Πάτρα και περνούσαμε έξω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα που είναι από τις πιο ωραίες των Βαλκανίων. Μπήκαμε μέσα και λέμε γιατί να μη βαφτίσουμε την Αγάπη εδώ; Φωνάξαμε τον κολλητό μου και τη βαφτίσαμε εκεί την επόμενη μέρα οι τρεις μας» είπε.

 

«Η Θεοφανία είναι βράχος δίπλα μου»

Περιγράφοντας, όσα τον «μάγεψαν» στη γυναίκα με την οποία πέρασε μαζί τα τελευταία 10 χρόνια, ο Γργόρης Πετράκος είχε πει: «Στη Θεοφανία μου αρέσει περισσότερο η ακεραιότητά της και η πνευματικότητά της, εκτός από την τρομερή ομορφιά της. Είναι ένας βράχος δίπλα μου. Ένας τρομερός άνθρωπος. Γέννησε στο σπίτι. Δεν είναι εύκολο να το πάρεις απόφαση αυτό αλλά αφού το κάνεις μετά δεν πιστεύεις ότι είχες γεννήσει σε συνθήκες νοσοκομείου. Αφού γέννησε, την επόμενη μέρα πήγαμε για μπάνιο με το μωρό. Όλα αυτά τα ταμπού δε μπορώ να τα καταλάβω». Όπως είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής, μαζί τους στο σπίτι έμενε και ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά με τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον οποίο και αγαπά σαν δικό του παιδί.

«Έχω και έναν γιο στο σπίτι. Είναι του Πασχάλη Τσαρούχα γιος αλλά τον θεωρώ και δικό μου, τον Αχιλλέα. Τον αγαπάω τόσο πολύ. Τον έχω μαζί μου από επτά χρονών. Η σχέση που έχουμε με τον Πασχάλη και τον Αχιλλέα είναι ιδανική. Είμαστε και εμείς τέτοιοι άνθρωποι, είναι και ο Πασχάλης τέτοιος. Αγάπησε από την αρχή τα κορίτσια μας, εμείς αγαπάμε τον Αχιλλέα έτσι κι αλλιώς» είχε δηλώσει Γρηγόρης Πετράκος.

Το διαζύγιο με τον Πασχάλη Τσαρούχα

«Γνωριστήκαμε 8 χρόνια πριν γίνουμε ζευγάρι. Τα βρήκαμε στο Horror Show που κάναμε μαζί. Μου είπε ότι με περίμενε αυτά τα 8 χρόνια και την πάτησα. Μείναμε μαζί 7 χρόνια και κάναμε ένα υπέροχο παιδί τον Αχιλλέα. Μετά χωρίσαμε. Τα ζευγάρια πρέπει να κάνουν υπομονή να μη χωρίζουν… Ένα διαζύγιο είναι πολύ δύσκολο. Έκανα πολλή υπομονή. Ίσως θα έπρεπε να κάνω και άλλη. Με τον Γρηγόρη, τον αγαπημένο μου, κάναμε δυο υπέροχα κορίτσια! Μου αρέσει να φροντίζω τα παιδιά μου. Μου αρέσει να δίνω, να προσφέρω αλλιώς νιώθω άχρηστη». Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 και τη διατήρησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε σπάνια αναφορά για τον σύντροφό της, η ηθοποιός είχε πει τον Οκτώβριο του 2021: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο. Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη».

Από τη δική του πλευρά, ο τραγουδιστής δήλωσε  τον περασμένο Μάρτιο: «Εγώ με το που τη γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και, πράγματι, με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμη. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε. Με τη Θεοφανία έχουμε μαζί δυο παιδιά – προφανώς τα έχω αναγνωρίσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής. Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις».

Ο χωρισμός

Αναφορικά με «το μυστικό μυστικό της αρμονικής συνύπαρξής τους», η Θεοφανία Παπαθωμά, είχε πει σε σπάνια έμμεση αναφορά για τον σύντροφό της, δέκα μήνες πριν: «Ο σύντροφός μας είναι ο καθρέφτης μας. Καθρεφτίζει το πώς είμαστε ως άνθρωποι, τι κουβαλάμε μέσα στην ψυχή μας. Είναι και δείκτης εγωισμού. Κάθε μέρα μάς δείχνει πόσο εγωιστές είμαστε. Τα παιδιά μας, όμως, είναι εμείς! Οσο καλοί είμαστε εμείς θα είναι κι εκείνα. Μας διδάσκουν και μας δείχνουν τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι. Οσο πιο αγαπημένο είναι το ζευγάρι τόσο πιο ήρεμα και όμορφα είναι. Αρα, έχουμε μία επιπλέον υποχρέωση να διατηρούμε αρμονική σχέση με τον σύντροφό μας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, δεν είναι πλέον μαζί και πήραν αυτή την απόφαση κυρίως λόγω ιδεολογικών διαφορών. Πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρουν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πως έχουν θέσει ήδη σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο κόρες τους, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά. Παρά την έκταση που έχει λάβει τις τελευταίες μέρες η είδηση ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, ούτε η ηθοποιός, αλλά ούτε και ο τραγουδιστής έχουν ανακοινώσει τίποτα σχετικό. Η κάμερα του «Super Κατερίνα» προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις του τραγουδιστή, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, χωρίς ωστόσο, ο Γρηγόρης Πετράκος να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις της ρεπόρτερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις