Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ατύχημα σε λεωφορείο: Της ήρθε στo κεφάλι κομμάτι της οροφής
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ατύχημα σε λεωφορείο: Της ήρθε στo κεφάλι κομμάτι της οροφής

Ατύχημα σε λεωφορείο: Γυρνούσε από τη δουλειά της - Συντετριμμένος ο οδηγός - «Καθόμουν αμέριμνη και πολύ κουρασμένη στη θέση μου»

Ένα κομμάτι οροφής αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έπεσε στο κεφάλι μίας 25χρονης επιβάτιδας.  «Γύρναγα αμέριμνη από τη δουλειά μου, πολύ κουρασμένη, καθόμουν σε μία θέση του Χ1 του λεωφορείου και ξαφνικά με ένα ταρακούνημα άνοιξε το ντουλάπι και έφυγε από τους μεντεσέδες και έπεσε πάνω στο κεφάλι μου. Πρέπει να ήταν 3 με 4 κιλά» είπε η νεαρή κοπέλα στο Mega και την εκπομπή Live News, που προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Η 25χρονη έβαλε τις φωνές και έτρεξε πανικόβλητη προς τον οδηγό για να σταματήσει το λεωφορείο.

«Εκείνη την ώρα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι από πότε έχει να κάνει συντήρηση αυτό το λεωφορείο. Πραγματικά ήταν το πρώτο που σκέφτηκα γιατί μέσα κουνιόντουσαν όλα και ένιωσα εκείνη την στιγμή τρομερά αναλώσιμη», πρόσθεσε στη συνέχεια για αυτό που της συνέβη μέσα στο λεωφορείο το οποίο ήταν γεμάτο με επιβάτες που προσπάθησαν να βοηθήσουν την κοπέλα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

«Ήρθε το ΕΚΑΒ για να μου δώσει τις πρώτες βοήθειες και να δει σε τι κατάσταση βρίσκομαι, ήρθε και η Αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν. Κατέβηκε όλος ο κόσμος από το λεωφορείο, ο οδηγός ήταν συντετριμμένος, δεν το πίστευε ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πάρα πολύ σοβαρά, σε βαθμό που θα μπορούσα να μην είμαι εδώ να μιλάω σήμερα. Έχει βάρος και επίσης, έχει και γωνίες. Αν είχε πέσει μία γωνία που ήταν σιδερένια, θα μου είχε ανοίξει το κεφάλι στα δύο. Δε γίνεται να μπαίνεις μέσα και να φοβάσαι να μην χάσεις τη ζωή σου» συμπλήρωσε η νεαρή κοπέλα η οποία δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις