Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιος Παντελεήμονας φονικό: Πήγε στα γενέθλια της κόρης του 50χρονου και τον σκότωσε
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας φονικό: Πήγε στα γενέθλια της κόρης του 50χρονου και τον σκότωσε

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 74χρονος πήγε στα γενέθλια της κόρης τού 50χρονου και λίγο μετά τον σκότωσε επειδή του «έριξε κάτι στο ποτό»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 50χρονου Γεωργιανού από έναν 74χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα, μέσα στο διαμέρισμα του πρώτου. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και δράστης είναι ένας 74χρονος Έλληνας, που έμενε στην ίδια πολυκατοικία, επί της οδού Μύρων, με την οικογένεια των Γεωργιανών, με τους οποίους μάλιστα έκανε παρέα. Ο δράστης είχε βγει έξω μαζί με τον 50χρονο και την οικογένειά του, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του θύματος. Η παρέα φέρεται να έφαγε μαζί και να ήπιε αρκετά, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να επιστρέψουν στα σπίτια τους μεθυσμένοι.

Κάποια στιγμή, ξαφνικά, περί τις 02:00 τα ξημερώματα, ο 74χρονος πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού οπλισμένος, χτύπησε το κουδούνι και επειδή νόμιζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό, μπήκε μέσα και πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι τον πατέρα. Στη συνέχεια, επιχείρησε να επιτεθεί στη σύζυγο του θύματος, φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. Τότε, εκείνη προσπάθησε να του πάρει το όπλο, με αποτέλεσμα ο δράστης να την πυροβολήσει, τραυματίζοντάς την στην αριστερή παλάμη και στον αριστερό ώμο.

Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Όλη η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του θύματος, ηλικίας 11, 12 και 14 ετών, που μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο συμβάν. Η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 74χρονος συνελήφθη, εμφανώς σε κατάσταση μέθης, από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ενώ κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Colt.

Πρώτα ουρλιαχτά, μετά πυροβολισμοί

Για το άγριο έγκλημα μίλησε στην ΕΡΤ γείτονας του 74χρονου και της οικογένειας των Γεωργιανών. Όπως ανέφερε, «αρχικά ακούστηκαν ουρλιαχτά παιδιών και μιας γυναίκας και μετά αρκετοί πυροβολισμοί. Στη συνέχεια βγήκαν στον δρόμο τρία κοριτσάκια που έλεγαν ότι ο κύριος αυτός ήταν οικογενειακός φίλος και ήταν μαζί τους σε μια γιορτή και γύρισαν να συνεχίσουν το πάρτι στο σπίτι. Αυτός ο κύριος χτύπαγε το κουδούνι και ζητούσε τον λόγο τι του έβαλαν στο ποτό του και κάτι τέτοια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις